fiffigt elin (30/4-09)

Nu har jag gjor det igen !
Idag så har jag & Y haft en heldag med M & V. Dom va här efter att dom hade varit på ett ärende på banken och vi käkade mat och hade det jätte trevligt. Sen gick vi ut på promenad. Vi gick runt först på Norrmalm, mellan-landade på Elins Esplanad, sen vart vi en sväng på Havstena och promenaden slutade på Norrmalm på Henrik-G. Vi satt ute i trädgården och bara slappade, drack kaffe och tjötade skit. Och jag satt i LINNE ! ! Det va ju så varmt och mysigt, men oj va jag ångrar det nu. Sitter här hemma och dricker te, snorig som en annan banan och har jätte ont i halsen. Men jag har bara mig själv att skylla.. Synd att man alltid ska vara så efterklok bara..

Imorses så pratade jag med BVC, och jag blev jätte glad. Efter att ha pratat en stund om ersättning och om att vi ska komma på tisdag på den öppna mottagningen så säger tanten: "Men huvudsaken är ju den att både du och Youshi ska må bra. Ha en bra helg så ses vi på tisdag." Hon hörde vem jag var och vad min dotter heter. Nu kanske ni tycker att det låter ju inte så häftigt, men man brukar ju alltid få lämna sitt pers-nummer direkt och det gjorde ju inte jag. Tänk om alla tanter på mottagningarna kunde vara så bra. Fast jag förstår ju att dom behöver ens pers-nummer för dom får ju ta hand om väldigt många personer. Men det hade ju varit häftigt om det hade kunnat vara så.

Nu är gäst-listan till dopet klart och vi har kommit fram till vilka faddrar Y ska ha. Gud va skönt det känns.. Nu är det bara att boka präst och kyrka.. Fast den där tanten man ringer för att boka tid och plats är ju inte vid telefonen, så då ska man ju lämna ett meddelande och det har jag gjort nu i 2 dagar. Borde hon inte sitta vid telefonen ngn gång ? För hon kan väl inte bara strunta i att ringa upp en person som vill döpa sitt barn ? Eller hon kanske är en ond tant, men då borde hon ju inte ha det jobbet. Knepigt.


Ska ta mig en varm och uppfriskande dusch och hoppas på att allt snor och det onda i halsen försvinner. Jag vet ju om att det inte kommer att göra det, men hoppet finns juh..

runaway (29/4-09)

Sparsmakat.
Imorses när jag vaknade så kände jag en sådan lycka i kroppen, och med tanke på gårdagen så var det underbart.
Sen ringde pappa. Men den historien tänker jag inte ta här..

I förmiddags så var det en "tant" här och gav mig och J en massa råd om hur vi skulle ha lägenheten på tisdag då dom kommer och fotograferar. Det är en hel del som ska göras, mer än vad jag trodde. Men det är skönt sen när det är gjort. Grejen är bara den att sen när vi väl ska ha visning så ska det ju se likadant ut. Vi får väl ta och fixa en stor bil som vi kan ha våra stora saker i så länge det är visning. För tydligen så ska det se så tomt ut som möjligt så man kan nå ut till en större köp-grupp (tror det va så hon sa). Ja ja, den dagen den sorgen..


Jag har lekt fotograf idag, och Y fick vara modell.. Sjukt nöjd med bilderna. Jag och J har kommit på att vi ska göra våra egna dopkort. Mycket billigare och roligare. Så jag tog 35 kort på henne förut, så sen när J kommer hem så får han säga vilken bild han vill ha.. Det är ju några att välja på. Har laddat upp några på Bilddagboken, så om ni vill kan ni gå in där och kolla.. Lämna gärna en kommentar om vilken bild ni tycker är fin och bra..



(http://850615.bilddagboken.se)

soligt.. (28/4-09) *upd*

Först vill jag tacka min mamma för samtalet vi hade förut..
Tack för att jag får prata ut med dig och för alla dina goda råd..

FÖRBANNAD !

Usch, hela den här dagen har varit helt pissig ! Började redan imorses när jag skulle äta frukost och såg att smöret nästan var slut (mutter mutter), men jag snålade så att det räckte till mina mackor. Sen kom M (inget dåligt i det) och då märkte jag att hon också var irriterad.. Fast den personen borde få ett nack-skott i pannan (inte M utan personen hon va irriterad på), och sen kom S och va överlycklig för att han skulle få spela innebandy och det tyckte jag va en skit sak (idiot grej att känna så för jag vet).. Jag har blivit arg/grinig/irriterat för allting idag ! Vi skulle köpa inbjudningskort till dopet, men dom kostade ju för j*vla mycket så då sket det sig, sen blev jag arg på J för att han inte ville köpa en milkshake till mig (jag vet att det låter löjligt), men om han vill att jag ska göra något då ska det ske direkt ! Helst igår.. Sen när M hade åkt hem, märkte jag att det va mat på köks-mattan, men det blir ju så när man har barn det vet jag ! Får ta och skylla mig själv för att jag har en matta i köket.. Man är ju för faen inte fel-fri själv ! M skickade även ett mess där hon tackade för idag, även fast jag hade varit sur (men hon skrev att det får man ju faktiskt vara ibland) och det tog jag åt mig jätte mycket för ! Ska alla andra få vara griniga och bete sig hur som helst utan att man ska få säga ngt, men när man själv är grinig och sur då reagerar alla andra och undrar varför ? ! Ungefär som att det är ok om du är det, men jag ska då faen vara glad hela tiden annars är man en dålig människa ! Det va min första tanke, men sen insåg jag att det också är en skit grej att reagera över..
Tror jag är sån här pga allt som måste göras.. Känner mig mest stressad över Y's dop. Mest med gästerna, och det där med faddrar.. Jag och J har bestämt att vi ska välja en fadder var.. Och jag har inte valt ngn. Varför vet jag inte riktigt.. Det som snurrar mest i mitt huvud är gästerna.. Min familj är ju LITE speciell.. Orkar inte gå in på det för mycket här.. Blir bara jobbigt..
Sen är det här med våran lägenhet. Den är alldeles för liten för oss 3.. Känns inte alls bra med någonting, bara trångt och rörigt.. Det är inget fel med lägenheten så, det är bara det att den är för trång för oss.. Jag skulle vilja kunna bjuda hem folk utan att känna att det blir rörigt med en gång.. Jag tycker själv att jag är en social person men ja bävar för att bjuda hit folk eftersom det känns så instängt och rörigt med en gång.. *usch*



Nu ska jag sluta klaga.. Ska lägga mig i soffan och njuta av ensamheten.. Fast jag är ju inte ensam. Jag har ju min underbara dotter här. Även fast hon ligger och sover så känns det så skönt att ha henne här på ngt sätt..
Moders-lyckan har kommit nu och det känns underbart..


kärlek (27/4-09)

mammas hjärta..





skriver mer ikväll..


Hemma igen..
Nu har min mamma precis åkt iväg. Har varit och storhandlat en massa mat. Skönt att ha det gjort i alla fall.. Imorgon så är det tisdag, då är J ledig. Undrar vad man ska göra då ? Ringa M och se vad hon och V ska göra för roligt. Om det är vackert väder imorn så vore det ju inte dumt med en promenad. S kommer säkert hit och dom ska ju spela innebandy på kvällen. Fast med lite tur så kanske det är inställt.. Golf-säsongen är ju i full gång så det är ju inte säkert att alla kommer vara med. Men det gör ingenting för min del, eftersom jag då slipper sitta helt själv hela kvällen. Fast i och för sig så skulle jag ju kunna gå någonstans eller bjuda hit någon.. Saken är väl den att jag helt enkelt är för lat för att engagera mig.. Skulle jag få bestämma så skulle jag nog helst bara vilja mysa själv med min lilla familj..


*älskar er*


foten (26/4-09)

Förut när jag och J gick till affären så kände jag att det gjorde ont i min högra lill-tå, och mycket riktigt så har jag fått en stor blåsa ! Hatar nya skor när dom skadar mina fötter på detta vis ! Ja ja, men jag får väl ta och skylla mig själv.

Idag har vi haft fin besök ifrån Stockholm. Ismo (Joels mammas kusin) va här och hälsade på. Det är en mycket trevlig gubbe. Hans bror är också mycket trevlig. Lite tråkigt att man inte träffar dom mer. Är väl så när man inte bor allt för närma, men det är ju ingen bortförklaring jag vet ! Men jag skyller på att jag inte vågar träffa J's släkt själv eftersom dom för det mesta pratar finska och jag fattar inte ett jååta..

M va här en sväng förut idag. Hon va bakfull, så det är hennes fel att solen inte har varit framme så mycket idag, eftersom den också är bakfull tack vare henne ;) Hon berättade även att hon hade disskuterat mina tutt-problem med en tjej igår på krogen. Jag kan verkligen se hur hon vinglar fram till en människa och säger sluddrande: "Hej ! Jag har en kompis som har en dotter, men hon kan inte amma henne eftersom hon har stora sår på hela tuttarna. Förresten har du barn ?" Ha ha, vilken syn. Så nu vet ni det att man inte ska berätta allt för privata saker för henne eftersom hon disskuterar dom med främmande folk på krogen. Tur att hon inte går ut så ofta.. Ne, men skämt och sido. Du vet om att jag tycker om dig och att jag inte bryr mig. Men du behöver inte göra det till en vana ;)

Ska träffa min underbara mamma imorgon. Vi (eller jag) ska åka och handla. Och på onsdag ska hon och jag göra något hemligt. Lillan ska ju självklart följa med, men vad det är säger jag inte. Det får ni kanske veta någon annan gång.


Arg blev jag förut också (har nog varit grinig varje dag nu). Vi tvättade förut, så när tvätt-tiden närmade sig sitt slut så bestämde vi att J skulle hämta tvätten så skulle jag vika ihop det. Grejen var den att ingenting var TORRT ! Inte ens det som var i torktumlaren. Är inte det lite kasst ? Jag vill ha en egen tvätt-stuga ! Så det har hängt kläder överallt i våran lägenhet. Det kunde man verkligen kalla för organiserat kaos, men nu är det borta !


Ska göra iordning mig ich sen gå och lägga mig. Hoppas att jag kommer få sova bättre inatt. Y sover som en ängel, men så fort hon hostar eller gnyr så vaknar jag och tror det är dags för mat eller blöj-byte, men hon sover och så får jag svårt att somna om direkt. Så har jag hållt på hela natten. *suck*

God natt allihopa..

suris ? (25/4-09)

Usch sikken dag !
Imorses när jag vaknade så va jag på jätte bra humör. Gick omkring här och tänkte på hur roligt det skulle bli att träffa min storebror (som jag inte har träffat sen i julas) och sjöng lite glatt. Även S ringde och frågade ifall jag och Y ville komma till Falköping och hälsa på, men jag tackade artigt nej eftersom Mikael skulle komma. Sen när J vaknade så muttrade han omkring (det brukar han göra) och jag trallade omkring.
Då kommer han helt plötsligt och säger: "Måste du hålla på sådär ?!"
"Vadå ?" säger jag.
"Ja men, sådär !" svarade han då surt.
Jaha tänkte jag. Ursäkta att jag är på bra humör. Sen efter en stund när han hade vaknat till lite kom han och log (på ett sånt där *är det något som är fel* smajl) och ville ha en KRAM ! Då sa jag: "Passa dig, nu är jag sur. För här får man ju inte vara på bra humör i alla fall !"
Sen åkte han till jobbet. Jag tror han fattade vinken.

Nu när jag har varit själv en stund så sitter jag här i ett par blå-blommiga shorts och dricker kaffe. Det är inte så dumt om man inte tittar ut genom fönstret där det sitter en massa folk som grillar och dricker kalla öl. Ser så sjukt mysigt ut. Får ta och vara med på allt sånt nästa sommar kanske. Då Y är större och kan vara med längre. Men då behöver man ju kanske inte dricka massa öl, räcker med ett kallt glas lemonad istället.. hi hi..

Min storebror (Mikael) kom upp till Skövde igår 23:30, men han har sovit hos pappa. Och jag trodde att han då skulle sova här inatt eftersom hans tåg går 08:30 imorgon bitti, men han sover hos pappa även denna natt. Måste säga att jag blev lite besviken, både på min bror och min pappa. Mikael kom upp hit förut och va här i knappt 2 timmar. 2 TIMMAR ! Det är ju ingenting. Trodde även att pappa också skulle komma upp, men nehepp. Han och Helene (pappas sambo) va på stan och shoppade loss istället. Pappa kanske inte va så viktig, men jag tyckte att Mikael kunde ha varit här längre. Alla syskon har ju speciella band, och jag och Mikael har ett sånt band. Visst, jag älskar Magnus och kommer jätte bra överens med honom, men det är något speciellt med Mikael. Och han skulle ju inte sova här inatt heller. Tror det är pga Y men han sa ingenting. Tycker han då i såna fall kunde ha varit här lite längre. Dom där 2 timmarna flög ju iväg, hann ju inte göra eller prata om någonting ! 


Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft i alla fall..

alladin.. (24/4-09)

Sitter här och har lite egen tid så här på morgonen. Båda mina älsklingar ligger och sover så sött och här sitter jag framför datorn och pratar med M på msn, och helt plötsligt så kom jag och tänka på filmen Alladin ! Eller i alla fall den där sången Alladin och Yasmine sjunger på mattan "En helt ny värld", och jag som är så lipig blev självklart tårögd ! Men den är fin den sången :)

"Jag kan visa en värld, Vacker bländande härlig.
Säg om du ska va ärlig har du drömt om den ibland ?
Jag kan lära dig se, bortom om magiska under, oförglömliga stunder, när du flyger bort med mig.
En helt ny värld...."


Hade en konstig dröm inatt. Fast det är ju iochför sig inte så ovanligt. Här om natten så drömde jag ju att Mukkis jagade och kastade smällare på mig. Men tillbaka till min drömm som jag hade inatt, jag var i min gamla lägenhet i Skultorp (alltså den som jag och mina bröder växte upp i) med Simon, Carro, Nattis och Cornelia, för vi hade hittat en massa hemliga papper om Jaris (som jag inte har träffat på säkert en 8 år) bil. Och när vi stod där och snokade som mest kom Joel och friade ! Men ringen var gjord av gummi med en liten plast-sten på, anledningen va den att jag inte kunde hantera dyrbara smyken och att jag säkert skulle tappa bort den. Sen vaknade jag..
Knepigt eller hur ?

sommar.. (23/4-09)

Fy satan vilket skönt väder det har varit idag. Vet inte riktigt hur många grader det har varit men det har varit underbart i alla fall. M kom hit runt 13:00 och matade V, sen när klockan va runt 14:30 så gick vi ut på promenad med våra små. Promenaden slutade med en fika på Waynes Coffee House på Maxi (eller Elins Esplanad). Tack för en jätte trevlig promenad ! Det får vi ta och göra om fler gånger. 

Mamma har även varit här en stund på kvällen också. Alltid lika roligt när hon kommer hit. Så fort hon kommer innanför dörren så tvättar hon händerna och sen springer till Y och tar henne och myser med henne. Den enda gången jag får ha min dotter när mamma är här är när hon är hungrig. Just det, jag ringde till BVC imorses och hon blev helt chockad över min berättelse ! Så nu håller vi på med ersättning här hemma till damen och än så länge verkar hon nöjd. Men hon får fortfarande min mjölk tack vare min underbara pump (ett evigt tjatande om denna pump men jag älskar den). Nu håller jag ju verkligen tummarna för att det ska gå så bra som möjligt med detta så att hon får i sig all näring hon behöver så att hon kommer bli stor och stark. Vill ju inte ge upp amningen helt, men det gör ju så ont. Äckliga sår har jag också ! Hoppas dom kan ta och försvinna nu och att jag verkligen får HJÄLP av dom på BVC.

Håller tummarna för det bästa.

smärta ! (22/4-09)

GUD vilken bra dag det har varit (förutom att jag blev väkt kl 04:00 men det hör till när man har en liten). S kom hit och åt (färdig)mat med mig och J, sen fick jag och S ett ryck och ringde M och frågade ifal vi kunde få komma ut och hälsa på henne och V. Det fick vi, så när klockan var 14:00 (typ) så hoppade vi på bussen ut till Hentorp. Vi började med en promenad eftersom V hade somnat i vagnen, och jag tyckte att Y också kunde sova lite men det tyckte inte hon, men hon slummrade till en liten stund i alla fall. Gick runt där i Hentorp och tjötade skit och hade det allmänt trevligt. Sen när dom små hade sovit klart så gick vi in i och kollade in M;s nya lägenhet, och den va så fin ! Stor och fräsch, men jag måste erkänna att det kändes lite skumt i köket eftersom hennes köksluckor är på lakering/målning så kändes det så tomt på ngt sätt, men sen när dom kommer på plats så kommer det säkert att kännas skit bra. Det va så fint ! Så nu när jag vet exakt vart hon bor så ska jag och Y åka ut fler gånger och hälsa på. Får ta och dra med J ngn gång också.


Det gör så förbannat jätte ont ! Det bränner när det kommer. Ska det verkligen göra så ont ? Visst, jag vet om att man kan få såriga bröst-vårtor när man ammar och att det kan göra ont mellanåt men ska det verkligen göra så här ont ? Jag vill bara dra bort Y så fort jag ammar henne för att det gör så ont. Innan jag födde Y så hade jag problem med mina bröst. Det började när jag var kanske 16 år gammal med att det började vara och blöda ifrån bröstvårtan (oerhört upphetsande eller hur) men det försvann efter ett tag, men det kom alltid tillbaka ! Ville knappt ha några kläder på mig för att jag fastnade ju i allting. I bh;n, i natt-linnet och sov jag naken och vaknade så vågade jag knappt vända på mig för att jag satt fast i lakanet (förut så sov jag alltid på magen). Detta höll i sig även under graviditeten, så jag berättade detta för min tant på MVC. Fick lämna lite prover men dom hittade ingenting, fast ändå gav dom mig penicilin. Och det försvann, jag trodde nu på riktigt att det skulle vara borta för all framtid tills att min mamma berättade att man kan få lite sår på bröstvårtorna och att det kan göra lite ont ibland. BULLSHIT tänkte jag ! Jag har fått medecin så nu ska det inte bli sårigt och varigt igen. Och innan jag köpte min bröst-pump (min största kärlek) så hade jag knölar i det ena bröstet för Y ville inte ta det, men detta visste jag kunde hända efter mycket lärorik information av min underbara vän, så jag tänkte inte mer på det sen när jag hade pumpat ut allting. Nu är det JAG som inte vill att hon ska ta ngt utav mina bröst för att det gör så jävulskt ont ! Skulle hellre vilja att mina tuttar var knöliga istället för blodiga och variga ! Fastnar ju i princip allting. Dom där tutt-kuddarna är inte sköna att ta bort. Och smörjer jag brösten så måste jag ju tvätta bort det innan jag kan börja amma Y, och sen kleta på ny salva och sen tvätta bort det. Om jag fortsätter på det här sätter så kommer såren aldrig att försvinna. Fast sen är jag ju lite schizo också så jag kanske inte vill amma henne alls längre ! Blir jag helst plötsligt en dålig mamma då ? Jag tycker det är mysigare att mata henne med flaska (för det gör inte ont) istället för att amma. Ska imorn ska jag gå upp tidigt och ringa BVC och rådfråga med dom innan jag gör ngt drastiskt. Vill ju inte att hon ska fara illa på ngt sätt, men samtidigt vill jag också må bra.



I alla fall mina tuttar !



shy.. (21/4-09)

Min dotter är bra rolig ibland. Alla barn skriker juh, det har jag också förstått. Kanske är det jag som har ett taskigt psyke, men jag kan bli helt galen och känner hur tårarna är på väg och hon bara skriker och skriker och jag går omkring med henne och schyssar och sjunger diverse olika sånger men ingenting verkar fungera. FÖRUTOM NIGHTWISH ! Det har J kommit på. Han spelade Sleeping Sun och det tog 2 sekunder och sen va hon lugn, sen spelade vi Nemo och då somnade hon. Nybörjar tur tänkte jag på, men idag hände samma sak och vi provade detta ännu en gång. Hon kanske inte somnade men hon är lugn. Just nu sitter J med henne i soffan och lyssnar på "Highland Glory - This Promise I Swear" och hon är lugn. Tack för att det finns musik och tack och lov att man har en bra sambo som kan hjälpa en. Jag förstår inte hur folk klarar av att uppfostra sina barn själva. Ni är verkligen starka !

Kommer att skriva mer i kväll sen efter att jag har varit hos läkaren och så.


HALLO IGEN !
Nu har jag varit hemma ett litet tag. Det va faktiskt riktigt spännande hos läkaren. Fick göra ett spirometri och han kom fram till att jag hade lika bra lungkapacitet som en 70-åring med KOL. Det lät ju lite så där, så jag fick andas in lite bricanyl, vänta i 20 minuter och sen blåsa igen. Första gången låg jag på 54% och andra på nästan 80%. Enligt Kurt (läkaren) så va detta hur underbart jätte bra som helst. Så på fredag kan jag hämta ut mina nya mediciner och sen ska jag komma tillbaka för en återkontroll i september. Han frågade om jag ville att han skulle låta dom på Vårdcentralen här kontakta mig eller om jag ville gå kvar hos honom. Visst att han är velig, men det känns bättre att låta han fortsätta vara min läkare för då ser han vad jag ska fortsätta med och inte istället för att jag ska göra nya olika tester hela tiden. Min pappa och J va ute och gick Hjo runt. Det tog ju "bara" 2 timmar hos läkaren, så dom gick runt med lillan i vagnen. Vi hade förberett en flaska (tackar åter igen min underbara bröst-pump) ifall hon skulle bli hungrig. Men hon hade tydligen sovit hela tiden. Är det bara med mig hon är som skrikigast, eller har J bara otrolig tur ?

Nu ska jag ta en kexchocklad och kolla om det finns något bra på dumburken att titta på.

pappa.. (20/4-09)

Imorgon så ska jag åka in till Hjo för att träffa min astma-läkare. Men det tog ju sin lilla tid. Ringde första gången i måndags förra veckan, då hade han inte tid att prata så han skulle ringa upp mig senare. Det gjorde han också, för att berätta att han skulle gå på lunch och undrade då om han inte kunde ringa upp mig dagen efter. När han gjorde detta så sa han exakt samma sak, nu höll jag på att bli LITE irriterad på denna läkare. Den tredje dagen (då han ringde för att berätta att han skulle på lunch igen) så frågade han: För det va väl inget akut va ? Då fick jag äntligen chansen att berätta om mina problem. I slutändan (när det hade gått 20 minuter av hans lunch) så kom vi fram till att jag skulle komma på en undersökning imorn. Är det bara jag som har den "turen" att läkaren ska ringa för att berätta att han ska precis gå på lunch 3 dagar i rad innan man bokar en tid ? Knepigt..


Jag va på babyproffsen förut med min pappa, gick där och kollade lite till lillan. Snacka om att det finns olika grejer till föräldrarna nu för tiden. Vi hittade ne flaskvärmare, en sån dom har på BB. Tro det eller ej, men det fanns en som man kan ha med sig i bilen också. Vem faen kommer på mitt under en bil-tur att: "Oj, vi måste värma lill*ns mat. Vilken tur att vi tog med oss flaskvärmaren !" Det låter lite galet. 100 spänn på att J kommer vilja ha en sån. Jag nöjer mig med min bröst-pump ja. Hi hi.


Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på "American Ganster". Tycker den filmen är sjukt bra. Om ni inte har sett den så gör det ! Ni kommer inte att ångra er..

mode.. (19/4-09)

HA HA !
Mina damer och herrar, nu har Mikaela också skaffat sig en blogg. Är det bara för att jag har blivit mamma (mitt undervärk kom till världen för 3 veckor och 6 dagar sedan), eller för att det är modernt att ha en blogg ? Fast tänk om man skaffar en blogg av den enkla anledningen för att man gillar att skriva, dela med sig av sina egna tankar och ideér, och kanske för att man är nyfiken på vad alla andra skriver. Anledningar är många och olika, min anledning, den har jag dock inte kommit på ännu. Den kanske ploppar upp i mitt huvud en vacker dag snart. Det är det ingen som vet.


Idag fick jag den bästa "presenten" av min sambo (med ett lite bidrag ifrån hans mamma) en nybliven mamma kan få (enligt mitt tycke). En BRÖST-PUMP ! Och jag lovar, det var hur skönt som helst. Kanske låter lite wierd när man skriver en sån sak men det är sant !  Tänk er själva att ni går runt och har en massa knölar i bröstet pga du har så mycket mjölk men ditt barn kan inte amma på det för att det gör för ont för din del, och sen helt plötsligt så kan du få bort alla dessa knölar och trycket försvinner tack vare en pump. Det är häftigt vad mycket saker det finns för att underlätta ens vardag. Snart kommer människan säkert att vara så lata att vi har en maskin av något slag som torkar oss i röven efter att vi har skitit. Då skulle nog min sambo bli glad. Fast han är ju fruktansvärt pryl-galen att man blir idiot på det. Fast jag är rätt bra på att slösa en hel del också. Nu när man är mamma och allt kanske man skulle ta och försöka spara på sina pengar istället. Är det inte så man ska göra när man är förälder ? Spara en massa pengar, så att ens barn kan köpa diverse dyra saker sen när dom blir äldre, skämma bort så mycket som möjligt.

Jag hoppas ju på att jag inte kommer skämma bort mitt barn. Det är ju lätt att sitta här och lova en massa saker, men jag hoppas verkligen på det. För i slutet är det jag som blir drabbad och jag tror inte att Y kommer må bättre av att hon får precis allt hon pekar på. Tur att man har bra vänner som också har barn (ta åt dig nu), som ger en goda råd och tips. En av mina vänner är särskilt bra på att ge mig bra tips och diverse saker.

Hon kanske inte tänker på det men det betyder mycket för mig.



Måste även skryta lite och berätta att jag har varit HELT rökfri i över en månad nu. Och det trodde jag verkligen inte om mig själv (klappar på axeln).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0