längesen..

Det va ju verkligen ett tag sen man satte sig och bloggade..
Inte haft någon större lust eller tid känner jag..
Men men, ja ska väl försöka att skriva ner det som har hänt i mitt liv ;)


Det som har varit absolut jobbigast den här julen är att pappa inte har varit med.. Eller det har han säkert på ett eller annat sätt, men det kändes verkligen konstigt att han inte var med när vi skulle äta och heller inte när vi skulle öppna alla paket..
Saknaden är så fruktansvärt stor !

Julafton va helt underbar.. Bror (Mikael) och jag va ute i Korsberga hos mamma och Anders och åt super god julmat.. Sen åkte vi och hämtade lilla Snuffsan sen hem till mig och öppnade paket..
Youshi fick ju verkligen en väldigt massa klappar..
Men har man ett så snällt barn så ska det ju sannerligen visas på julafton ;)
Va även på kyrkogården och tände ljus hos lilla pappa.. Och vi va sannerligen inte dom ända som hade gjort det.. Minneslunden va jätte vacker med alla fina ljus i snön..


Sorgligt med vackert..



Juldagen va vi bara hemma och tog det lugnt.. Hade Youshi hemma men det gjorde mig ingenting.. På annandagen så kom bror (Magnus) och Amelie hit och hälsade på :) Så då fick Youshi en julklapp till och dom fick sina julklappar :)
(Hoppas ni gillade dom :))


Sen har vi varit på vårcentralen :( Youshis ögon har varat något fruktansvärt så jag fick snällt gå dit med henne.. Det första läkaren sa va att hon hade dubbelsidig ÖRONinflammation.. Vilket jag tyckte va mycket underligt eftersom det va ögonen vi sökte för.. Tyvärr så hade hon även inflammation på båda ögonen också.. Stackars lillan.. Det värsta är att hon kan ju inte berätta själv vart hon har ont.. Längtar nästan tills hon kan berätta själv vart smärtan sitter så man slipper gissa hela tiden..
Mammas lilla prinsessa..


Imorgon är det nyårs-afton.. Vad ska ni göra för spännande ? En annan ska lämna Youshi hos pappa Joel, sen tralla ner till stationen och åka tåg upp till Eriqa och Mickizz för att fira nyår :)
Ska bli väldigt skönt att få komma iväg lite faktiskt.. Få vara med vuxna människor, sminka sig och göra sig fin för lite nyårs firande.. Tror alla mammor förstår vad jag menar ;)

Dock har ja ångest över att lämna Youshi när hon är sjuk men ja vet ju att hon har det bra hos sin pappa och jag litar på dom båda till 100%


Egentligen borde jag gå igenom min packning en sista gång så jag vet att jag har med mig allting..
Men ja orkar inte det..


Neee, snart dags för mig att kasta in handduken och gå och sova.. Inte fått så värst mycket sömn den här veckan när lillan varit sjuk.. För hoppas på att hon sover hela natten inatt så vi båda är utvilade imorgon.. Hoppas också på att det inte är allt för mycket förseningar när det gäller tåget.. Orka med det ;)


Puss hejje..





RSS 2.0