suck..

orka ?
Imorn så borde jag ta tag i det här med att göra klart det allra sista inför flytten på fredag.. Orkar inte men det måste verkligen göras..


Tack alla ni som var med i lördags (25/7-09) på lillans dop.. Tack för alla fina presenter med framför allt det fina sällskapet :) (Bilder kommer så fort som möjligt, jag lovar..)


Bye Bye Äppelpaj..




semster.. (23/7-09)

Sony Ericson T707..
Oj, det var ett bra tag sen man satt här och skrev. Vet väl heller inte om det har hänt allt för mycket, grejat mest hela tiden.. Joel gick på semester nu i måndags (jippie) så vi har bara smugit runt mest hela dagarna.. Var med mamma och Anders och köpte en telefon till henne.. Det blev en Sony Ericsson T707 (en rosa) så nu har jag fixat så hon kan behålla sitt gamla nummer men hon kommer inte att ha telia längre.. Men det ska väl bli bra med allt ändå..
Annars så har vi bara slappat.. Varit på stan och så också..

Imorn ska vi gå och göra klart det sista inför dopet på lördag..

Sen nästa fredag så flyttar vi :)



Bye Bye Äppelapj..




BUUUUUU (19/7-09)

Dåligt..
Jag ska börja med att be så mycket om ursäkt mina älskade blogg-läsare (vilket kanske inte är så många men endå) för att jag har varit super dåligt på att berätta om vad som har hänt på min vardag och alla andra spännande saker som har hänt.. fast ska jag vara ärlig så har det inte hänt så mycket med mitt liv.. Den senaste tiden har jag packat, städat och hunnit vara katt-vakt åt Lasse och Pi..
Sen har ju lilla hjärtat gjort en massa saker: skrattar som hejsan och nu så rullar hon över (runt) till andra sidan.. Älskar henne..

Nee, nu ska jag slappa här i min ensamhet innan jag ska börja tvätta.. Sen blir det till att promenera bort till Henrik-G..



Bye Bye Äppelpaj..




nya hyss (11/7-09)

Astrid Lindgren..
Sitter här i soffan och slappar lite för en gångs skull.. Tittar på "Nya hyss av Emil i Lönneberga" och lill-tjejen ligger och sussar så sött.. Idag har jag faktiskt inte packat eller städat.. Känns skönt nu när allt i köket är ner-packat och allt där är städat.. Då är ju det värsta gjort liksom.. Och det känns verkligen skönt..
Tycker så synd om min mamma och hennes sambo.. Men jag tänker verkligen inte skriva om det här eftersom det finns dom som läser detta och då blir det bara skit av alltihopa.. Mina tankar är ständigt hos er.. Fast en sak ska ni ha jävligt klart för er ! MIN MAMMA ÄR INGEN HORA ! ! Och jag undrar verkligen om ni ens vet vad en hora är för ngt ? ! Dom har kämpat förjäves i 10 år och ni håller fortfarande på som små barn-ungar ! FAN ! Till och med dagis barn har ju mer vett än er.. suck..
Och att ni kan med att utnyttja folk så som ni gör ! ! Förstår inte riktigt...

Nu är det inte lång tid kvar tills vi flyttar.. Fast först är det ju dop.. Och det ska bli så skönt sen när det är över.. Då kanske folk slutar tjata så om det..
Men det här med våran flytt känns så underbart.. Nu är i princip allting ner-packat.. Bara det absolut nödvändigaste uppe, och fönstrerna ska jag och mamma putsa nästa vecka och sen är det bara golven kvar ! Längtar så.. Vi kommer att få ett riktigt kök, och sen har Youshi ett eget rum.. Men hon kommer ju fortfarande att sova inne hos oss, men hon kommer få ett rum där hennes saker är och där hon en dag kommer att leka och stoja som hejsan.. Har såna planer för den nya lägenheten.. Det har ju Joel också, så vi har suttit och bollat en massa ideér på kvällarna nu.. Känner mig som ett litet barn på jul-afton.. Hihi..

Nu ska jag kolla läget med snuttan.. Om hon är vaken så blir det en massa mys resten av kvällen, fast det har det ju varit hela dagen ändå..

Mamma älskar dig hjärtat !


Dagens Didilidoo: Astrid Lindgren filmer på tv.. :)
Dagens Didiliboo: Alla dessa människor ! Att ni orkar..


Bye Bye Äppelpaj..

RSS 2.0