väldigt (29/8-09)

mycket massa..
Det har ju hänt en hel del den senaste tiden.. Vet knappt vart jag ska börja..

Min bror Mikael..
Så här var det. Min bror skulle först ha kommit på Youshis dop, han var den förste som fick veta detta eftersom vi vet att han är lite glömsk.. Så vi hoppades helt enkelt på att han skulle tagit ledigt ifrån sitt jobb då, men han glömde detta.. Ni kanske förstår att jag blev riktigt irriterad på honom ! Det blev min andre bror också, vilket slutade med att han ringde och skällde ut honom.. Samtidigt som jag blev glad över att han gjorde detta så tyckte jag samtidigt synd om min "lille"bror.. Men jag kan lova er att jag var och är fortfarande mycket besviken på honom för detta !
Och tyvärr blev det hela inte mycket bättre av att han skulle kommit upp dagen innan mamma fyllde år, detta hade vi också pratat om länge, när jag då ringer honom på dagen för att fråga när hans tåg var framme svarar han: "Men jag kommer imorn istället och åker sedan hem på kvällen.. Mamma fyller ju inte år förens imorn.." JÄVLAR VAD GRINIG JAG BLEV ! ! Efter att vi hade lagt på skickade jag iväg ett sms till honom och skrev: "Förstår inte hur du bara kan komma och vara här EN DAG ! Mamma fyller bara 55 en gång i livet !" Sen skrev jag ju iof lite mer men det vill jag inte ta upp här.. 2 timmar senare ringer han och säger att han kommer upp ikväll istället (alltså dagen innan mammas födelsedag) och stannar tills på torsdag.. Visst jag blev glad för att han kom upp, men mestadels för mammas skull.. Jag kan ju ärligt erkänna att jag fortfarande är arg och besviken över dopet.. Och det kommer jag nog alltid att vara (tyvärr)..


Mamma 55 år..

Min underbara mamma fyllde 55 den 26:e Augusti, och det skulle ju självklart firas.. Min bror (Mikael) var hemma, så min mamma kom hit och hade med sig tårta och bakelse.. Jag bjöd på kakor och kaffe.. En mycket bra deal tycker jag.. Av oss fick hon 1500:- till en tatuering.. Hon har länge velat ha en fotlänk så jag och mina bröder la ihop lite pengar till detta.. Det syndes på henne att hon fick en helt lyckad födelsedag.. Är så glad för hennes skull..


Nu känner jag att jag kan berätta om allt det andra som har hänt utan att vara orolig för att jag ska blanda ihop allting..
I torsdags så fick jag och Simon ett stålla-ryck.. Vi gick och piercade oss.. I TUNGAN ! ! Trodde aldrig att jag skulle våga detta, men nu är det gjort och jag tycker ju garanterat att det är värt det.. Lite svårt att äta dock, så jag kanske kommer gå ner i vikt (inte för att jag behöver det, men känner jag mig själv rätt så tar det inte lång tid förens jag har gått upp dessa kilon igen).. Nu ska vi bara vänta i ungefär 2 veckor innan vi får byta till en kortare stav.. Blir då kanske lättare att äta..
Sen nästa fredag då ska jag till frisören :) Längtar faktiskt, ska väl inte göra så mycket.. Ska göra blonda slingor och sen klippa mig lite.. Är jag ensam om att tycka att man känner sig så mycket fräschare efter ett besök hos frisören ? Älskar det ! !

Den 3 november smäller det.. Då ska lilla Mikaela tatuera sig igen.. Blir en på armen och det är ingen mindre än Ola som ska göra detta.. Tror det kommer bli skit bra.. Har redan fixat lite om hur jag vill ha den så nu är det bara att jag ska tralla ner dit och lämna detta.. Det kan man lugnt säga att jag längtar till..


Nu är det matfestival.. Nästan alla jag känner var ute och var fulla igår.. Men det gör mig ingenting.. Var faktiskt väldigt skönt att bara vara hemma och slappa..
Ska ner till stan idag och träffa Eriqa är det tänkt.. Lillan ska vara hos sin farmor då eftersom jag inte vill ta med henne ner till stan nu när hon är så lite och det kommer ju säkerligen vara sjukt mkt folk där också.. Andra gången jag lämnar bort henne i några timmar.. Känner mig jätte nervos inför detta.. Men jag vet ju om att farmor är en suverän barnvakt.. Och jag tackar henne sjukligt för att hon vill passa henne under den stund jag kommer vara på stan.. Tanken är väl att gå och kika lite, snacka skit, äta ngt kanske och självklart köpa en lott ;) hi hi..

Nee, nu ska jag greja här hemma lite medans lillan sover och innan jag ska gå.. Sen ikväll så ska jag bara slappa.. Kanske blir att man tittar på Inter-Milan, men det är mest för att reta Joel lite.. he he..



Bye Bye Äppelpaj..



vaccination (24/8-09)

stora tjejen..
I lördags så upptäckte jag och Joel en rolig sak.. Youshis första tand har tittat fram :)
Ser jätte gulligt ut, så nu är det väl bara att vänta tills alla andra ska ploppa fram..
Det som jag tycker är roligast är att hon inte har visat det.
Man har ju hört av kompisar som har barn att dom kan få diarré och feber, men hon har inte haft (eller visat) någonting..
Imorn så ska vi till BVC och så ska hon få sprutor igen, och även väga och mäta sig..
Ska bli roligt att se hur mkt hon har vuxit..
Mammas lilla skrutta..

Beställde även framkallning av 240 bilder, men jag tog att jag ville ha 4 kopior på varje bild eftersom mormor, morfar och farmor säkerligen vill ha några bilder..
Tänkte att då är det väl lika bra att köra på stort..
Sen ska man försöka vara duktig och sätta in alla bilder i diverse album..
Är ju kul för henne att ha sen när hon blir äldre..

Mamma fyller 55 på onsdag..
Då ska hon komma hit och fika med mig och skruttan..
Hon skulle även komma en sväng imorn efter hennes besök hos tandläkaren..
Känns skönt att det är lite bättre med henne och Anders..
Då har man ett "bekymmer" mindre att tänka på.. 

Jag undrar verkligen vad det är med min familj ibland..
I alla fall 2 utav dom..
Den ene betér sig på en jätte konstigt sätt och klagar på diverse olika saker
medans den andre betér sig som ett svin !
Vilket han heller aldrig har gjort förut..
Har dom hamnat i ngn slags kris ?
Uscha..

Nu ska jag skicka iväg ett sms till mina bröder om mammas present medans jag ändå har det i tanken..
Lätt att glömma juh..
Ska gå bort till Maxi (Elins Esplanad) också sen vid 10:00..
Köpte juh gardiner igår (sååå snygga) men jag ska kolla om dom har en kappa som vi kan ha i vardags-rummet..
Sen LOVAR jag att det kommer bilder..

Tänkte på en annan sak också.. Kanske inte är världens bästa ställe att ta upp detta på,
men det är ju min blogg..
Jag har hört många säga att efter det att man har fått barn så får man inte lika mycket mens-värk..
Då är det något stort fel på mig !
Jag har SJUKLIGT ONT emellanåt..
SATAN !


Dagens Didilidoo: Det funa vädret :)
Dagens Didiliboo: JÄVLA M*S VÄRK !



Bye Bye Äppelpaj..




Alla goda ting är 3.. (18/8-09)

en olycka kommer sällan ensam..
Usch den har dagen kan man faktiskt ta bort ifrån allmenackan ! Och jag tänker då ALDRIG mer busa med Youshi så igen..

Kan ju ta allting ifrån början..
Imorses när vi alla vaknade så var Youshi lite grinig, hon har väl en dålig dag och sen tänkte jag inte mer på det.. Efter ett tag så busade vi i sängen.. Hon låg då på min mage och jag skulle lägga henne på sängen, men hon fastnade med sin arm, då började hon gall-skrika och grät som hejsan.. Trodde hon blev rädd, hon brukar ju bli rädd av lite allt möjligt nu.. Men hon blev inte gladare heller, men hon visade ingenting.. Försökte ge henne lite mat, men det ville hon absolut inte.. Så vi började promenera ner till Linda, då när hon låg i vagnen var det ingenting.. Hon låg och halvsov mest hela tiden.. När vi kom fram så märkte jag & Linda att hennes högra arm var hel knepig.. Den var som spaghetti.. Ringde då sjukvårdsupplysningen och dom sa att jag skulle åka in till Akuten.. Sagt och gjort så  var jag & Linda på akuten en stund senare.. En läkare kom och kände på hennes arm, han vred och grejade och Youshi grät och skrek som aldrig förr.. Då sa han att det kan vara armbågen som är ur led, så då blev det röntgen.. Bilderna visade ingen fraktur (tack och lov) och hennes arm verkade helt plötsligt mycket bättre.. Då hade läkaren "klickat" tillbaka armbågen i rätt läge så vi fick åka hem igen efter 3 timmar på KSS..
När vi kom hem så åt hon och sen betedde hon sig som om ingenting hade hänt.. Och så somnade hon nu för kanske 20 minuter sen.. Bara hoppas på att hon är en glad liten tjeja imorn :)

Pratade med min mamma förut.. Hon grät, hennes och Anders bästa kompis tog livet av sig imorses.. Han hade hittats av en (som också är deras bästa vän) i garaget..

Vila i Frid Ingemar..



Dagens Didilidoo
: Vädret kanske ?
Dagens Didiliboo: Allt ?


Bye Bye Äppelpaj..




snabbt.. (17/8-09)

för fort..
Igår var ju vi som sagt i Korsberga hela dagen och hjälpte mamma (eller Joel hjälpte) henne med hennes nya laptop som hon är så stolt över.. Dagen var jätte bra.. Va ute på promenad med båda hundarna och rensade hjärnan lite.. Det "värsta" är att jag idag fick veta att Malin hade varit i Korsberga hela helgen, så vi har varit där samtidigt MEN INGEN AV OSS VISSTE OM DET ! ! Snacka om oflyt.. *mutter mutter*

Igår kväll när vi kom hem så slappade vi.. Youshi badade lite innan hon somnade in för natten.. Jag och Joel var onyttiga och käkade pizza (ovanligt) och tittade på Friidrotts VM, Joel ville absolut titta på 100 m, och det gjorde mig ingenting.. Sen att jag somnade i soffan innan klockan ens var 21:30 och vaknade 01:30 är väl en annan sak.. Ja ja, bara att göra sig iordning och sedan gå och lägga sig i sängen..

Idag har det däremot hänt något riktigt roligt och spännande.. Fast jag tycker det är lite små jobbigt.. Youshi har för första gången i sitt liv fått ÄTA POTATIS ! ! Vet inte riktigt vad hon tyckte.. (Det får ni själva avgöra.) Det som känns jobbigt för min del är att nu är hon ingen bebis längre, utan snart blir hon ett barn ! Ett barn som äter riktig mat.. Får väl ta och erkänna att jag är lite rädd och ängslig, men det så är ju livet.. Hon kommer ju inte alltid att vara en bebis, det förstår ju jag också, men man tycker det går så fort.. Känns som det nästan var igår hon kom till världen..
Är det normalt att man känner så här ?

Dagens Didilidoo: Potatis monster :)
Dagens Didiliboo
: Det tråkiga vädret..































Bye Bye Äppelpaj..




Cros-Mountain.. (16/8-09)

Cowboys..


  • Svar till Mia:
Sist vi vägde och mätte Youshi var den 24/7 och då vägde hon 6.820g och var 64 cm lång, men hon har ju vuxit sen dess.. Hon kan dock fortfarande ha st 68 men 74 passar bättre.. Ska till BVC den 25/8 för vaccination och även väga och mäta henne..
Dagis platserna vi har valt är:
1. Snäckan
2. Trängen
3. Solrosen
Hoppas det var ett bra svar :)

Många kramar till er



Idag så har vaknade jag 06:00 och började tvätta strax innan 07:00, det bästa är att alla maskiner är klara och all tvätt hänger uppe.. Ska bara ner igen om en timma och tömma torktumlaren..
Sen efter det så ska jag och min lilla familj ut till Korsberga och hälsa på min mamma & Anders med alla djur.. Undra om Aragorn kommer var lika stojig som sist.. Han är bra rolig han.. Fanny skiter i Youshi, det ser ut som om hon tänker: Men hon kan ju inte gå ut och gå med mig.. Medans Aragorn är jätte nyfiken på henne, men hitills (peppar peppar) har Youshi inte brytt sig om honom och därför heller aldrig gråtit när han har kommit fram och nosat på henne.. Hon undrar nog bara vad det är för en stolle.. Hoppas innerligt att detta håller i sig.. Det sista jag vill är att hon ska bli rädd för hundar..
Barn och djur är bra roliga..

Igår så var jag borta på Henrik-G och hälsade på en snabbis.. Mukkis och Ville var också där, och eftersom han precis hade ätit mellis så skulle hon gå en liten promenad med honom så han skulle få sova i vagnen.. Sen var tanken att dom skulle komma hit senare, men eftersom jag fortfarande är krasslig (sjuk) så avbokade jag det hela..
Vet inte vad det var med Youshi igår, men när vi kom hem var hon jätte grinig.. Det kvittade nästan vad jag än gjorde så skrek hon.. Efter många om och men så somnade hon och "nästan" jag också.. Vaknar då av att jag får ett sms och att det ringer på dörren.. Kollar i titt-hålet och där står svärmor och Natalie.. Elakt nog så öppnade jag inte eftersom Youshi precis hade somnat och jag var trött och grinig.. Så om det inte skulle räcka med det så började jag och Mukkis tjafsa.. Men det allt pga missförstånd.. Nu är det bra igen mellan oss :)
Hoppas jag i alla fall..

Nu ska jag fortsätta dricka mitt morgon-kaffe och sen ska jag göra iordning mig och även hämta tvätten ngn gång.. Skriver kanske senare ikväll när vi har kommit hem ifrån Korsberga igen..

Ska försöka komma ihåg att ta några kort under dagen också.. Har blivit lite slarvig med det på sista tiden.. (Aj aj)

Dagens Didilidoo: Morgon-kaffe is the shit
Dagens Didiliboo: Fortfarande en massa utslag :(


Bye Bye Äppelpaj..




solen lyser (14/8-09)

2 timmars sömn..
Imorses när jag vaknade kände jag mig lite bättre än vad det var igår..
Men fortfarande lite febrig och snorig.. Det går väl snart över hoppas jag ju på..
Youshi har även bara sovit i 2 timmar på hela dagen, och hon somnade nu 19:00..
Nyfiken på hur länge hon kommer sova inatt, eller om hon kommer sova dåligt..
Återstår att se..

Mamma kom hit förut, vi va på promenad och sen har vi fikat, tjötat skit, badat lillan och nu så åkte hon precis hem..

Kan ju berätta då att vi har varit jätte duktiga (jag & Joel alltså) och skickat in ansökning till DAGIS-PLATS !
Visserligen så ska hon ju inte börja förens nästa år,
 men eftersom det verkar har varit ett sådant Baby-Boom så tänkte vi att det kanske är lika bra att vara ute i god tid..
Nu är det bara att hålla tummarna på det bästa..

Måste prata med Rebecka sen efter att dom har kommit hem ifrån Grekland (dom asen !)
om högskolan och så..
Hon har verkligen sten-koll på allt det där..
Vill så gärna börja plugga sen när Youshi börjar på dagis..
Om jag inte har fått ett jobb innan dess..
Det tänkte jag på lite häromdagen, eftersom det är anställnings-stopp nu,
hur kommer det då se ut nästa år ?
Alla kan ju inte börja plugga heller eftersom
då kommer det ju inte finnas någon arbetskraft kvar pga alla som pluggar..
Eller så är det bara jag som tänker lite knepigt..

Jag tror jag vet vad jag vill plugga till.. Sjuksköterska vore ju inte helt fel,
men med tanke på deras arbetstider så skulle det inte funka alls i längden..
 Måste nästan ha ett 07:00-16:00 jobb om det ska funka med Youshi..
Vill ju inte heller att hon ska vara på dagis för länge på dagarna,
men vi kom på det att Joel kan ju lämna henne varje dag (han börjar ju inte förens 14:00 ändå)
och jag hämtar henne.. Då blir det ju inte så långa dagar i alla fall..
Det återstår att se..
Annars så skulle jag vilja plugga till Läkarsekreterare..
Har en kompis som pluggar till det och hon säger att det är skit kul
(med undantag på vissa människor i klassen), och det är dessutom vettiga tider..
Då är det verkligen 07:00-16:00..
Återstår och se hur det hela kommer att sluta, men det är ju bara att hoppas på det bästa..

Sen är det en annan sak.. Men jag vet inte om jag egentligen borde skriva det här, men jag gör det ändå..
Jag har fått jätte stora, blå-röda utslag på diverse olika ställen på min kropp..
Och det värsta är att jag inte vet VARFÖR !
Det har bara blommat upp.. Börjar fundera starkt på om det kan bero på mina "vecko-plåster",
är det inte borta på måndag så ska jag ringa.. Det kliar ibland, men det gör ont !
Det är det som är det värsta !


Nu ska jag göra det jag är absolut bäst på.. Lägga mig i soffan och bara SLAPPA ;)



Dagens Didilidoo: Det underbara vädret ! !
Dagens Didiliboo: Fortfarande sjuk :(


Bye Bye Äppelpaj..




usch.. (13/8-09)

JAG VILL INTE RINGA ! !
Idag har jag varit duktig och ringt SLA och skällt på dom eftersom vi inte har fått våran tidning på 13 dagar nu..
Och har vi inte fått den imorn då kommer jag och ringa igen !
Annars då ?
Igår mådde jag jätte dåligt.. Snorig och hostig och lite febrig på det..
Ja ja, ta en alvedon och gå och lägg dig tänkte jag..
Men imorses när jag vaknade så var jag tyvärr inte bättre..
Så ni kan ju räkna ut vad jag har gjort resten av dagen..

Nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätte med mitt te-drickande och sen ska jag lägga mig tidigt..

Dagens Didilidoo
: Lillan får mig alltid på bättre humör :)
Dagens Didiliboo: Feber och skit :(



Bye Bye Äppelpaj..




hej & hå (12/8-09)

smurfar är blå..
Imorses så kom Simon hit på morgon-kaffe (som vanligt) hi hi..
Sen lagade vi mat och sen när vi satt och åt då ringde Linda och sa att dom var på ingång..
Kände mig lite stressad där i en halv sekund men sen tänkte jag:
"Ähh, vi känner varandra så pass så dom bryr sig inte om vi sitter här och äter.."
Sen kom hela familjen (utom Hanna) och drack lite kaffe och tjötade en massa skit..
Sen åkte dom hem..

Efter att dom hade farit hem så somnade Youshi om.. Då passade även jag på att vila lite,
skrev då till Linda om vi inte kunde hitta på ngt imorn istället..
Sen kom jag på att jag hade lovat Simon att jag skulle höra av mig så till honom skrev jag att
Youshi sov och att jag också skulle passa på att vila lite..
Jag fick vila i knappt 45 minuter..
Då ringde det helt plötsligt på dörren och där stod pappa..
Lite oväntat..
Vi drack lite kaffe och sen promenerade vi bort till Maxi..
Han köpte då en hund (som lyser i olika färger) till Youshi..
Hon kommer säkert tycka den är mysig sen när hon är lite äldre..
Nu undrar hon säkert bara vad det är för något..
Vi badade Youshi, sen myste pappa med henne och han fick även lägga henne..
Han blir så stolt eftersom hon somnade med en gång, det gjorde hon även första gången han la henne.. hi hi...
Och nu har han åkt hem..

Nu ska jag bara slappa lite.. Känner mig tung i kroppen..
Håller jag på att bli sjuk ?

Det hoppas jag ju inte..
Snorig som en annan dåre, men det hoppas jag ju att det kommer att gå över snart..

Dagens Didilidoo: Allt trevligt besök :)
Dagens Didiliboo: Snorig som hejsan :(


Bye Bye Äppelpaj..




Ångest & Smärta (11/8-09)

Förnedring..



Som jag skrev så var ju Eriqa här igår och lämnade tillbaka min bok.. Började läsa den (igen) igår och nu har jag läst ut den (igen).. Mukkis, Ville och Kikki var här förut och då visade jag boken för Mukkis.. Hon kollade igenom den lite och sen läste hon några stycken ur den.. Då berättade hon att hon en gång hade läst "Bakom stängda dörrar" och att det var den värsta boken hon någonsin har läst.. Tycker INTE att hon då ska läsa den här boken.. Jag tycker om att läsa, men då ska det bara vara verklighetsbaserade böcker.. Deckare och sånt klarar jag inte av.. Blir "läss" på dom så fort, men när man läser en verklighetsbaserad bok så fastnar man mycket fortare eftersom man hela tiden tänker: "Detta har verkligen hänt på riktigt".. Nu när vi flyttade hit så la jag alla mina böcker i en flyttlåda, och den blev full.. Men det som är lite "sjukt" är att det bara är hemska, verklighetsbaserade böcker i den.. Den enda "roman" som jag kan komma ihåg att jag har läst ut är: "Ciderhus reglerna", fast jag tyckte den kändes lite verklig även fast den inte är det..
Ibland undrar jag om jag verkligen är riktigt "funtad" i huvudet.. Eftersom när jag väl börjar läsa en bok så har jag väldigt svårt för att sluta.. Det som skrämmer mig mest är att jag inte kan sluta fascineras av dessa människor som har överlevt alla dessa hemska saker, men heller inte hur människor kan utföra såna hemska dåd mot andra människor.. Tänk om man kunde komma in i deras hjärna och få se hur dom onda människorna upplever allting och framför allt hur dom tänker när dom utför dessa hemsk-heter.. Jag skulle aldrig klara av att "vara" den utsatta personen... För mig är det ett under att dessa människor fortfarande lever..
Jag har som sagt läst många böcker.. Böcker som: "Bakom stängda dörrar", "Pojken som kallades Det", "Vår lilla hemlighet", "Guds Barn" mfl, men det finns en bok som är så hemsk, att man inte kan sluta läsa den.. Men när man hör talas om den så vill man inte läsa den, men när man väl börjar läsa den så kan man inte lägga ner boken..
Boken jag skriver om är: "Gör vad ni vill, men döda henne inte - Yolanda"..
Nu efter att jag har läst ut boken (för andra gången) så kan jag inte sluta tänka på dom människor som har gjort alla dessa hemskheter mot henne.. I 20 ÅR så blev Yolanda sexuellt utnyttjad av sin pappa, bror och mamma.. Hennes mamma är den som är roten bakom allt det onda som har hänt henne.. Det är så svårt att förklara allt dom har gjort mot henne..
Men jag kan berätta att hon blev gravid 24 gånger, och 3 (eventuellt 4) är i livet, vad som har hänt dom hennes andra barn vill jag inte skriva om här..
Det är så hemskt..
Jag förstår att Mukkis inte vill läsa den här boken nu när hon själv är mamma..
Första gången jag lästa den var 2006, då slängde jag boken i golvet och i väggen ett antal gånger för att jag blev så förbannad över vad dom ASEN gjorde mot henne..
Sandra lånade boken av mig efter att jag hade läst ut den (då var hon gravid med Natalie) och även hon slängde boken i golvet och i väggen..
Jag kommer fortfarande ihåg en gång (efter att Natalie hade fötts)
så sa Sandra: "Jag skulle nog aldrig klara av att läsa den boken nu. Man får en helt annan syn på allt som händer i den när man själv är mamma."
Det är först nu jag förstår vad hon menade med det..
Skulle någon ens röra Youshi så skulle det slå eld och lågor om mig !
Så jag har väldigt svårt att förstå hur en mamma kan vara så elak mot sitt barn, sitt eget kött och blod, och acceptera allting som hon själv och alla andra gör mot barnet..
FY FAEN ! !

Nu tänker jag inte skriva mer om den här hemska boken.. För er som vill läsa den så får ni låna den av mig.. Men är om man är känslig ska man absolut inte läsa den..


Bye Bye Äppelpaj..




stressad ? (10/8-09)

Oj oj oj..
Det känns som om jag borde skriva om så många olika saker..
Som tex dopet, men det känner jag inte ngn direkt lust för att göra just nu..
Annars då ?
Kände att jag fick lite små ångest imorses.. Joel började ju jobba idag efter attt ha haft 3 veckors semester..
Första tanken var väl: Va i helvete ska jag göra idag ?
Dagen slutade lyckligt :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket.. Man kan faktiskt säga att jag inte har gjort någonting alls..
Eriqa var här och hälsade på idag och lämnade även tillbaka min bok (som hon iof har haft i över 1år).
Men det sjuka är att hon kom hit PRECIS när maten var klar.. Så jag bjöd henne på Korv-stroganoff med Ris :)
Sen så satt vi mest och tjötade en massa skit.. Tittade även på lite kort ifrån "lekis" och så :)
Känner mig lite rastlös måste jag ju erkänna.. Har ju packat upp, städat, tvättat och fått iordning på allting att jag helt plötsligt inte har någonting kvar att göra..
Känns lite så där faktiskt, men samtidigt jätte skönt att ha allting klart..

Simon var även här nyss på kvälls-kaffe.. Vi satt på balkongen och tjötade en massa skit.. Han kommer även hit imorn på morgon-kaffe..

Nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta läsa min bok..
Imorgon så ska jag tvinga Joel att gå och köpa gardiner till köket,
byta ut gardinstången i vardagsrummet och sen köpa blommor..
Tror ni verkligen att han går med på detta ?


Dagens Didilidoo: Eriqa var här :)
Dagens Didiliboo: Rastlös som hejsan..


Bye Bye Äppelpaj..




Lilla grodan satt själv för första gången i sin stol idag !
Stolt mamma <3..






städa, packa, flytta, greja.. (9/8-09)

Håhå jaja..
Jag vet att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera på det här stället, men det har sina förklariga själ (jag lovar).. Som ni kanske har förstått i mina tidigare inlägg så har vi flyttat..
Bye Bye Gransikagatan, Hello Folkungagatan !

Det va så rörigt i börjar (men det är det väl alltid när man flyttar ?) med alla lådor till höger och vänster, allt som skulle städas, det skulle rensas och en himla massa annat..
Sen på dagen D så kom pappa 08:30 med en lastbil.. Vi började lite försikigt med lite morgon-kaffe och sen började vi bära ner lådor och möbler.. Pappa kom på en regel: "Man lämnar inte huset utan att ta med sig någonting in i lastbilen". Vilket egentligen kanske var en helt suverän regel... När klockan började närma sig 10:30 så cyklade jag och Joel ner till stan för att skriva på dom sista papprerna och även få nycklarna.. Vi var en timme för TIDIGA ! ! Så det var bara till att cykla hem igen och fortsätta med packandet.. Då hade även Simon och Caroline kommit, så då gick allting mycket fortare helt plötsligt.. En timme SENARE cyklade vi ner igen och då skrev vi på dom sista papprerna och fick alla nycklar och en MASSA kramar ifrån säljarna.. Och när vi kom tillbaka en kvart senare var lastbilen full och lägenheten tom.. Då bar det av på RIKTIGT till vårat nya hem.. Och jag måste ju säga att det går fortare att lasta av en lastbil än att lasta på..
När klockan var ungefär 13:30 så va allting i vårat nya hem :)
Senare på kvällen så kom mamma och då städade vi ut det sista i den "gamla" lägenheten så vi inte skulle behöva tänka mer på det..


Tack pappa, mamma, Simon, Carro & Anne för all hjälp vid flytten ! Ni är underbara <3

Så det är ju direkt inte så svårt att räkna ut vad vi har gjort den sista tiden.. Ska lägga upp bilder snart (jag lovar)..

Nu ska jag slänga mig i soffan, äta lite godis och bara mysa med bablov !

Dagens Didilidoo
: Det underbara vädret :)
Dagens Didiliboo: Fortfarande inte ändrat namnen på dörren ! MORR !


Bye Bye Äppelpaj..




RSS 2.0