KOLLA ! !

Hej allihopa..
Dagen började fantastiskt bra måste jag ju erkänna.. Jag & Snuffsan gick upp 07:30, hon fick gröt till frukost och jag tog mitt kaffe (får jag inte mitt morgonkaffe förblir jag omänsklig resten av dagen).. Efter frukosten så klädde vi på oss och packade väskan och sen trallade vi bort till Frälsningsarmén för att få våran vecko-dos av barnmusiken :) Alltid lika mysigt.. Det är riktigt roligt att se hur alla de andra barnen har växt under "vinter-lovet", och alla nya saker dom har lärt sig..


Efter att vi hade sjungit klart så gick vi på stan en sväng på jakt efter en ny overall.. Igår när Joel lämnade Youshi så sa han att det inte gick att stänga overallen.. Dragkedjan är tydligen paj..
Min första tanke var: "FAN OCKSÅ ! Och det är Vs overall !"

Ska få den lagad, jag lovar !


Vi gick runt på stan i över en timme men hade fortfarande inte hittat ngn ny overall.. Så då gick vi vidare till Maxi, underbart väder så det vore ju synd att klaga och att inte ta tillfället i akt att passa på att vara ute när solen tittar fram.. Väl på Maxi så fortsatte vi att leta, men nej.. Ingen overall där heller.. Däremot så fanns det sjukt mycket med vår-jackor.. Känns lite onödigt att köpa en vår-jacka nu när det fortfarande är så kallt ute.. Får rota i garderoben/källaren sen och se om man hittar ngt så länge..


Varit lite duktig nu också när vi kom hem.. Efter maten så la jag Youshi (hon sover än) och jag bakade en kladdkaka.. Läskigt sugen på det.. Men den ska jag ta till fikat senare.. Surabhi ska (kanske) komma sen så då får man bjuda henne på det :)


Hade Eriqa, Stina & Lova här igår också :) Vi satt och tjötade skit och tittade på "Paranormal Activity" (igen), men denna gång så var den inte lika läskig.. Visste ju redan vad som skulle hända..


Får se vad som händer ikväll också.. Kommer bli en massa mys i alla fall...


Tycker om dig




den här bjuder jag på..

Snö-Kaos ?
Idag har vaktmästaren här kommit på: "Oj, det är ganska mkt snö på taken här.. Kanske skulle ta och skotta det lite !"
HURRA TILL ER !
Knappt vågat gå ut på balkongen pga det här.. Sovit dåligt har jag gjort också.. Legat och tänkt: "Om taken rasar in pga snön så kommer jag och Youshi dö först eftersom vi bor längst upp !" Vet att jag inte borde tänka så men det är jävligt svårt att låta bli kan ja lova er..

Här har ni anledningen..



Hänt annars då ? Njae, inte speciellt mkt faktiskt.. Joo, barnmusiken har börjat igen :) Men jag var inte med på första gången eftersom jag & Joel skulle på möte på Föräldrarådgivningen, så världens bästa Rebecka fick gå i mitt ställe <3
Tack gumman ! Du är bäst !


I veckan som har varit har det väl inte hänt allt för mkt kan ja påstå..
Det märks att man inte har koll på "skol-loven" längre.. Va en dag när jag och Youshi var ute och jag reagerade över att det var så många barn "hemma", sen efter många om och men så kom jag på att dom har ju faktiskt Sport-lov ! HA HA, ibland har man kanske inte alla hästar hemma ;)
Händer i veckan då ? Ingen aning faktiskt.. Just nu sitter jag och väntar på att Snuffsan ska komma hem, funderar på att äta lite mellanmål direkt och sen gå ut och gå en sväng till Maxi och köpa present till Nattis :)
Tror hon kommer älska den <3


Annars har jag inhandlat alla presenter till dom som fyller år nu i Mars.. Har dock ett stort bekymmer när det gäller Joel.. Vill ju att han ska få ngt av Youshi, men samtidigt så tänker jag så här att han kommer ju inte bry sig ett skvatt sen när jag fyller år ! Så då känns det bara onödigt ifall jag köper ngt till hon (fast det är ju Youshi som ska ge den till honom) och han inte kommer acceptera det !
ARGHH ! Blir galen på det här snart !

Hur skulle du/ni ha gjort ? Tycker ju att han borde få ngt av sin dotter.. Det skulle jag vilja..

Ja ja, får väl gå och klura lite på det en stund till.. Känns ju lite så där att fråga honom om det.. Han tycker ju redan att jag är helt kaiko så det skulle väl inte göra situationen bättre..

Jag har hittat den bästa presenten till min dotter ! Ohh, vill så gärna att hon ska ha den ! Kanske blir att man trallar ner till stan i helgen och kollar in den lite närmare ;) Även köpt presenter till Hanna & Evelina Johansson.. Men funderar på om man ska lägga till ngt extra på dom 2 presenterna.. Får se hur jag gör..


Lina ! Jag har Elliots present här i min garderob, inslagen och klar ! Får ta och bestämma en dag så han kan få den :) Vill ju träffa dig med snart :)

Neee, nu ska jag försöka slita mig ifrån datorn och ta hand om min disk och sen kommer mitt lilla hjärta hem <3 Konstigt egentligen.. Hon har bara varit borta i några timmar, och jag vet att hon har haft det bra med sin pappa, men samtidigt så kan jag inte låta bli att undra vad hon gör, hur hon mår och om hon saknar mig.. För jag saknar henne nått kopiöst !


lilla Snuffsan..
Mamma älskar dig mest av allt <3



Ikväll så kommer Eriqa & Stina hit :)
Längtat så efter att få träffa Eriqa, det kan ju bero på att hon bor i Örebro så man kan ju inte direkt träffa henne varje dag längre..
Mina tjejer <3


Hepp hepp, fick precis ett sms ifrån Joel att dom har börjat röra på sig..
Så nu får man snabba sig lite ;)






Bye Bye Äppelpaj...




SB12 Boost

Sikken vecka..

Måndagen började relativt lugnt.. Va och hämtade Youshi runt 12 tiden, och då trallade vi upp till mormor Anita och hälsade på.. Mamma tycker alltid det är lika roligt, Pernilla också för den delen :)
Alltid lika kul att träffa dom..
Sen trallade vi hem och bara gosade med varandra resten av dagen :)


På tisdag förmiddag så fick jag ett sms av världen underbaraste Rebecka :) Så strax efter att Joel hade kommit och hämtat Youshi så kom Rebecka då hon hade jobbat färdigt.. Vi drack lite kaffe och tjötade skit innan vi åkte ner till stan.. Skulle klippa mig och även klippa till mitt lös-hår :) När jag väl skulle betala så upptäckte jag att present-kortet var BORTA ! Det är nog bara sånt som jag råkar ut för ! Ja ja, men jag lämnade min plånbok där medans jag och Rebecka gick tillbaka till bilen för att leta efter den..DEN LÅG PÅ BACKEN ! Ett under att ingen hade tagit den.. Hade varit lagom pinsamt att tappa bort ett present-kort på 500:-.. Tack och lov att vi hittade den.. Väldigt dyr klippning måste jag ju säga.. Fick lägga till hela 20:- !
Efter besöket hos frisören så gick vi runt och letade presenter.. Jag letade till Elliot som ska ha kalas på lördag, och Rebecka köpte en jätte fin present till sin mamma som fyller år idag :)
GRATTIS GERD !
Sen åkte vi hem lagom till att Joel lämnade lill-grisen..
Badade massa på kvällen :) Efter att hon hade badat så kände jag mig febrig.. FAN ! Bara jag inte blir sjuk nu !
Somnade senare på kvällen efter en lång VARMdusch och en mkt varm pyjamas i min varma sköna säng..


Vaknade 06:45 på onsdag morgon och kände mig som jag gjorde dagen innan.. Men med humöret uppe så gjorde jag och lillan iordning oss och när klockan va 08:30 kom Rebecka, sedan gick vi upp till barnmusiken.. Men jag kunde tyvärr inte vara med.. Skulle på möte på Föräldrarådgivningen 10:15 så jag gick strax innan 10.. Så Youshi fick vara med Rebecka under tiden :) Efter mötet så gick jag upp och mötte upp Rebecka och Youshi, fikade lite och tjötade skit med mamma och så berättade dom hur duktig lillan hade varit :)
stolt mamma..


Sen det tråkigaste på hela dagen/veckan.. Att behöva ta farväl av Eva-Britt.. Det kändes så overkligt.. Begravningen var jätte fin och fina psalmer och sånger.. Skäms över att jag inte grät.. Det kom inga tårar.. Men jag hade (och har fortfarande) svårt att tro på det här.. Det kommer att komma senare, när jag väl har insett det hela..
Tänker så på hela familjen <3



Idag har jag inte gjort ett dyft, förutom att göra pannkakor.. Joel va här på förmiddagen och lekte med Youshi och så skrev vi på dom sista papperna, så nu ska ALLT vara klart hoppas jag (men det återstår att se).. Annars har ja bara gått runt och kallsvettats, hostat, försökt att svälja (går inte för att det gör så ont) och gjort mitt bästa för att Youshi skulle ha en bra dag.. Tack och lov för att hon är så snäll.. Hon har ju varit lika pigg, go & glad som alltid, men hon har nog känt att mamma inte mår bra, så hon har varit väldigt lugn och kramig :)
Kramar är aldrig fel.. <3



Neee, nu ska ja försöka äta lite, sen duscha innan det blir sängen.. Mamma ska komma imorn och hjälpa mig om jag fortfarande mår så här.. Hoppas ju att jag kommer må bättre tills på lördag.. Är ju meningen att vi ska på kalas då.. Annars så får ja gå ner med paketet en annan dag.. Vill ju inte gå om man mår så här..


usch..

Sikken vecka..

Måndagen började relativt lugnt.. Va och hämtade Youshi runt 12 tiden, och då trallade vi upp till mormor Anita och hälsade på.. Mamma tycker alltid det är lika roligt, Pernilla också för den delen :)
Alltid lika kul att träffa dom..
Sen trallade vi hem och bara gosade med varandra resten av dagen :)


På tisdag förmiddag så fick jag ett sms av världen underbaraste Rebecka :) Så strax efter att Joel hade kommit och hämtat Youshi så kom Rebecka då hon hade jobbat färdigt.. Vi drack lite kaffe och tjötade skit innan vi åkte ner till stan.. Skulle klippa mig och även klippa till mitt lös-hår :) När jag väl skulle betala så upptäckte jag att present-kortet var BORTA ! Det är nog bara sånt som jag råkar ut för ! Ja ja, men jag lämnade min plånbok där medans jag och Rebecka gick tillbaka till bilen för att leta efter den.. DEN LÅG PÅ BACKEN ! Ett under att ingen hade tagit den.. Hade varit lagom pinsamt att tappa bort ett present-kort på 500:-.. Tack och lov att vi hittade den.. Väldigt dyr klippning måste jag ju säga.. Fick lägga till hela 20:- !
Efter besöket hos frisören så gick vi runt och letade presenter.. Jag letade till Elliot som ska ha kalas på lördag, och Rebecka köpte en jätte fin present till sin mamma som fyller år idag :)
GRATTIS GERD !
Sen åkte vi hem lagom till att Joel lämnade lill-grisen..
Badade massa på kvällen :) Efter att hon hade badat så kände jag mig febrig.. FAN ! Bara jag inte blir sjuk nu !
Somnade senare på kvällen efter en lång VARM dusch och en mkt varm pyjamas i min varma sköna säng..
Vaknade 06:45 på onsdag morgon och kände mig som jag gjorde dagen innan.. Men med humöret uppe så gjorde jag och lillan iordning oss och när klockan va 08:30 kom Rebecka, sedan gick vi upp till barnmusiken.. Men jag kunde tyvärr inte vara med.. Skulle på möte på Föräldrarådgivningen 10:15 så jag gick strax innan 10.. Så Youshi fick vara med Rebecka under tiden :) Efter mötet så gick jag upp och mötte upp Rebecka och Youshi, fikade lite och tjötade skit med mamma och så berättade dom hur duktig lillan hade varit :)
stolt mamma..
Sen det tråkigaste på hela dagen/veckan.. Att behöva ta farväl av Eva-Britt.. Det kändes så overkligt.. Begravningen var jätte fin och fina psalmer och sånger.. Skäms över att jag inte grät.. Det kom inga tårar.. Men jag hade (och har fortfarande) svårt att tro på det här.. Det kommer att komma senare, när jag väl har insett det hela..
Tänker så på hela familjen <3
Idag har jag inte gjort ett dyft, förutom att göra pannkakor.. Joel va här på förmiddagen och lekte med Youshi och så skrev vi på dom sista papperna, så nu ska ALLT vara klart hoppas jag (men det återstår att se).. Annars har ja bara gått runt och kallsvettats, hostat, försökt att svälja (går inte för att det gör så ont) och gjort mitt bästa för att Youshi skulle ha en bra dag.. Tack och lov för att hon är så snäll.. Hon har ju varit lika pigg, go & glad som alltid, men hon har nog känt att mamma inte mår bra, så hon har varit väldigt lugn och kramig :)
Kramar är aldrig fel.. <3


Neee, nu ska ja försöka äta lite, sen duscha innan det blir sängen.. Mamma ska komma imorn och hjälpa mig om jag fortfarande mår så här.. Hoppas ju att jag kommer må bättre tills på lördag.. Är ju meningen att vi ska på kalas då.. Annars så får ja gå ner med paketet en annan dag.. Vill ju inte gå om man mår så här..


RSS 2.0