lördag.. (30/5-09)

Tvättat..
Idag så gick jag och lillan bort till Henrik-G och hälsade på.. Mukkis och Ville var också där, så vi satt ute i trädgården mest hela dagen och tjötade skit.. Dom få gångerna vi var inomhus var när Youshi skulle äta.. Har lämnat en massa ersättning hos Anne eftersom vi är där så ofta.. Roligt att träffa Anne, Kari och självklart Natalie också.. Annars så har vi inte gjort så mycket.. Suttit ute i solen och njutit..

Nu på kvällen så har jag tvättat.. Kanske inte det roligaste man gör en lördag-kväll men det måste ändå göras.. Pappa va här och passade lillan medans jag sprang upp och ner.. När allt tvätt väl var klar så gick vi och handlade lite fika till oss.. Och när vi kom hem så badade jag Youshi, tyckte det kunde behövas efter en sån här varm dag.. Nu ligger hon och sussar så sött i sänge, och jag tittar på tv och väntar på att Joel ska komma hem..

Imorn är det mors-dag.. Det blir min allra första mors-dag, känns lite spännande måste jag ju säga.. Först så ska vi bort till Anne och hälsa på, sen ska vi ut till Korsberga och hälsa på min mamma och Anders.. Undrar hur Youshi kommer reagera på deras hundar.. Dom är ju sjukt snälla men jag har full förståelse om hon blir rädd.. Men det ska nog gå bra..

Aragorn :)


Fanny :)




Bye Bye Äppelpaj..


Underbart.. (29/5-09)

Navy CIS..
Vilket underbart väder det har varit idag.. Imorses var Simon här och drack kaffe med mig.. Han ringde först och väckte mig vid 08:30 så jag skulle gå upp och greja lite innan han kom men jag råkade visst somna om.. Sånt som händer ibland.. Ja ja, han kom hit och drack en massa kaffe med oss.. Tjötade lite om den nya lägenheten också..
När klockan var runt 12:00 så cyklade Simon iväg, han skulle hem och äta och sen hämta Natalie på dagis.. Hade pratat innan med Mukkis och vi sa att vi skulle träffas på Henrik-G senare på dagen..
 Började traska dit vid 14:00 efter att Joel hade åkt till jobbet och så, gick upp och träffade Natalite.. Så jag och Anne bytte barn en liten stund.. Youshi sover så oregelbundet på dagarna så jag frågade ifall hon kunde få vara kvar uppe hos henne så kunde jag gå ut i trädgården med Natalie. Sen efter en stund så ringde jag åter igen Mukkis och kollade vart dom var, bakom hörnet så vi gick och mötte upp henne, Ville och Kikki.. Gissa om Natalie blev lycklig över att se Kikki.. Sen lekte dom resten av dagen..
Efter att ha varit i trädgården en längre stund så bestämde vi oss för att gå till en lekplats med alla barnen.. Så jag, Youshi, Mukkis, Ville, Kikki och Natalie gick till lekplatsen som ligger på Kolkungagatan.. Då hade Youshi äntligen somnat i vagnen och dom andra två satte igång och lekte för fullt.. Natalie sprang omkring med Kikk och Mukkis satt och gjorde sand-kakor med Ville.. Jag satt och tjötade med Mukkis.. Va man längtar tills Youshi är så passa stor så hon också kan leka så.. Men det behöver inte ske på länge heller. vill ju njuta så mycket som möjligt att den här första tiden..
Och jag min idiot glömde kameran hemma så jag har inte tagit några kort heller.. Hoppas Mukkis ville skicka över bilderna till mig sen.. Vore jätte roligt att ha dom..

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Navy CIS och slappa resten av kvällen.. Blir nog sängen tidigt för min del ikväll.. Aldrig dumt att sova heller :)


Bye Bye Äppelpaj..

Klart.. (28/5-09)

Svensk fastighetsförmedling..
Sikket väder vi har.. Har i princip regnat hela dagen och nu kommer solen fram.. NÄR MAN PRECIS HAR KOMMIT HEM ! Lite elakt tycker jag.. Men vad ska man göra ?
Pappa va här förut idag, så jag har hjälpt honom att betala en massa räkningar på nätet.. Det är lite konstigt, jag har varit med honom och han har gjort det själv (jag har då bara suttit brevid och tittat på) men ändå vill han ha hjälp varenda gång..
Sen gick jag och lillan ner till stan i spöregnet för att möta upp Joel.. Så nu har vi skrivit på en massa papper igen, så nu är våran lägenhet äntligen såld.. Känns skönt, men nu är jag stressad inför flytt-städningen.. Killen som köpte lägenheten ska flytta in den 3/8 och vi flyttar den 31/7.. LITE TAJT ! Fast vi ska börja packa nu på måndag och ställa ner alla lådor i källaren.. Bara ha kvar det nödvändigaste kvar här uppe.. För som sagt så har vi ju inte så många saker, har ju inte plats för det.. Sen är det bara att hoppas på att pappa kunde låna den där "lastbilen" av hans kompis så vi kan köra bort allt på kanske 2 laster.. Det vore ju det bästa.. Sen städningen för vi ta lite pö om pö.. Bara vi har hunnit torka ut alla skåp och tvättat alla fönster innan han flyttar in så är det ju bra.. Det kommer att lösa sig tillslut, det brukar det ju göra.. Men det största problemet kvarstår.. Vart ska vi ha katterna under flytten ? Får ta och kolla runt lite.. Vill inte att det blir något vi gör sista minuten.. Känner mig redan stressad som det är med dopet, flytten och städningen.. Mycket på en och samma gång känns det som..
Nee, nu ska jag ta och äta lite mackor och slappa i soffan resten av dagen..

Bye Bye Äppelpaj..

stoppa.. (27/5-09)

Roger ringde..
När killarna var på innebandy igårkväll så hade jag jätte tråkigt.. Så jag bestämde mig för att sortera alla bilder vi har på datorn.. Det tog sin lilla tid, men det blev mycket skratt och MYCKET bättre ordning.. Lite mer utrymme också ;)
Igår så ringde våran mäklare Roger och frågade om vi kunde ha en till visning på lägenheten idag, och det kunde vi.. Sen kom vi på: "Vart ska vi göra av katterna ?". Ringde Christina och frågade henne om hon kunde tänka sig att ha katterna i några timmar idag, men nej.. Hon skulle vara med sin syster (dom är alltid med varandra på onsdagar) så hon sa att vi skulle fråga Mukkis.. Sagt och gjort så ringde vi Mukkis och frågade henne lite snällt och försynt, och det var inga problem för hennes del.. Så katterna har varit i Hentorp nu i några timmar..

*TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN !*




Under visningen så gick vi bort till Henrik-G och var med farmor Anne.. Satt och drack kaffe och tjötade lite skit.. Va även nere hos Mäkinen (systrarna var ju där eftersom dom har besök ifrån Finland) och tjötade lite..
Jag, Joel och Simon var borta på Folkungagatan förut så att han fick se lägenheten.. Snacka om att köpa grisen i säcken.. Men han blev lika kär i den som jag blev.. Och det var skönt att se det, han smög omrking där med Simon medans jag pratade med frun i huset och man såg honom föreställa sig våra saker i lägenheten.. Längtar som en dåre nu tills vi ska flytta in.. OHH VAD JAG LÄNGTAR ! !

Budgivningen för våran lägenhet är i full gång.. Och det är ju självklart att man hoppas på att dom ska bjuda över hela tiden.. Men nu är det på en sådan bra summa så vi skulle bli nöjda..

Avslutningsvis..

Imorses när jag surfade "Facebook" (brukar passa på medans dom andra två sover) så ser jag en utav mina kompisar där skriva: "Om ni är med i gruppen "Stoppa övergrepp mot barn" så lämna den ! DOM ÄR FÖR BARNPORNOGRAFI !".. Min första tanke var: "What the fuck ?", sen läste jag hennes note om att hon hade lämnat denna grupp, och då har en gubbe därifrån snott hennes profilbild (med henne själv och hennes "plast-son") och istället startat en grupp som heter "Vi som hyller Emelie Gustavsson, Jenny Karlsson och deras partners" och där kunde man mycket riktigt se Emelies gamla profil bild, och det står ju alltid en liten text om gruppen och den var mindre trevlig att läsa.. Sjuka idioter ! Jag hoppas att så många som möjligt får veta detta så även dom kan anmäla dom.. Det har jag gjort..
Pedofiler borde få ett nackskott i pannan ! !



Bye Bye Äppelpaj..

love at first sight.. (26/5-09)

JIPPIE ! !
Idag har det varit full budgivning på våran lägenhet.. Och imorn så ska vi ha visning igen.. Känns jätte bra, men vi hoppas ju självklart på det bästa.. Hoppet är ju det sista som överger en sägs det juh..
Mina klänningar kom idag.. Och jag är super nöjd med dom båda två.. Tycker verkligen att dom är sjukt snygga.. Nu gäller det bara att försöka bestämma sig vilken av dom man ska ha på dopet..

..den här....eller..den här..


Bye Bye Äppelpaj..

Frälsningsarmén.. (25/5-09)

Jobbig farbror..
Idag så kom våra huliganer hem igen.. Fast jag börjar fundera på om Christina och Magnus har drogat dom eller något för dom har bara (peppar peppar) legat hela dagen och varit kelgalna.. Det är faktiskt ganska skönt att ha dom här hemma igen. Och jag hoppas innerligt att det kommer att gå bra..
Christina följde med mig och lillan upp till Frälsningsarmén och hälsade på mamma.. Och jag tror nog Christina aldrig mer kommer att följa med mig dit. Det finns en farbror där (tror han är psykiskt sjuk) och när han hörde att Christina var finsk så lämnade han inte henne ifred.. Jösses vad han babblade på, allt ifrån maträtter till Finska-vinter-kriget och där satt stackars Christina och lyssnade snällt.. Sen när han väl hade lämnat henne ifred och vi hade fikat och pratat lite med mamma så gick vi hit igen.. Lagade lite mat och sen har vi mest suttit och bara varit.. Väldigt skönt det också att bara inte göra någonting..
Synd att man är så korkad så man sitter inne nästan en hel dag när det är så underbart väder ute..
Efter att Youshi hade ätit vid 20:00 så tog jag på henne pyjamasen och sagt god natt så satte jag mig åter igen framför teven och slappade.. Christina sa att hon skulle åka iväg till ngn kompis för att ta en kvällspromenad och då fick jag också ett sug för att ta en kvällspromenad.. Men jag trodde ju att lillan sov så den drömmen gick snabbt upp i rök.. Gick in och kollade till henne men det sista hon hade i tankarna var nog att hon skulle sova.. Hon låg där och skrattade och log.. Så jag tog på henne mössan och hennes tossor, la ner henne i åkpåsen i vagnen och sen gick hon och jag iväg.. Men vi kom inte längre än till Hertig-Johans torg och där mötte vi Joel.. Sen gick vi in på McDonalds och åt lite också.. Det kanske inte blev världens hälsosammaste promenad men hon somnade som en sten i vagnen och hon sover fortfarande.. Så nu är det bara att hoppas på att hon kommer att sova hela natten och vara en pigg och glad tjeja imorn :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med killarna, sen blir det duschen innan sängen..


Bye Bye Äppelpaj..

psss.. (24/5-09)

Hemlighet..
Jag beställde en till klänning idag.. Men den är inte till mig utan den är till min mamma.. Det är hennes mors-dag present ifrån mig..
Men säg inget.. Det är en hemlis ;)


Så här ser den ut..

Tror ni hon kommer att bli glad ?

generation.. (24/5-09)

En glad liten skit..
Idag har det vanlig en helt vanlig söndag.. Eller det har ju inte varit som det brukar vara så hos oss.. Vi har ju tex inte varit hos Joels mamma idag och ätit, utan vi åt hemma här istället (pytt i panna).. Och sen kom min mamma hit och hämtade mig och Youshi.. Skulle följa med henne till Tibro och hälsa på min mormor.. Joel skulle ju ändå på personalfest.. Men när han kommer hem har jag ingen aning om..
Efter ungefär 20 minuters bilfärd kom vi fram till Tibro och tågade in till mormor.. Och vad glad hon blev över att se oss alla 3. Hon har ju aldrig träffat Youshi så det tyckte hon nog var jätte roligt.. Fast vi var ju inte där så länge.. Tanten är ju ändå 90 år så hon orkar ju inte med allt för mycket stå-hejje heller..

Mukkis var här nyss på en kopp kaffe.. Alltid lika trevligt att träffa henne.. Så nu när hon åkte så började vi att tvätta, sen ikväll blir det nog en pizza.. Alltid lika mummsigt..

Imorn så kommer huliganerna hem igen.. Katterna alltså, dom har ju bott hos Christina i en vecka.. Det har varit jätte skönt att slippa dom samtidigt som man saknar dom.. Hoppas att det kommer att funka bättre med dom nu.. Vill ju kunna ha lillan här i vardagsrummet på golvet utan att få hjärt-snurr så fort dom busar och härjar.. *hoppas på det bäst*

Här kommer lite biler ifrån idag också :)

mamma (mormor) Anita och Youshi :)

min mormor Inga och Youshi :)





Bye Bye Äppelpaj..

promenad.. (23/5-09)

Mormor Anita va här...
Idag så fick jag sovmorgon till 07:30 ! Och hon somnade vid 22:00 igår så man kan verkligen säga att hon var pigg och glad imorses.. Så efter att hon hade fått sin "frukost" och jag hade hämtat mitt kaffe så satt vi här i vardgasrummet och mös hela morgonen.. Sen ville hon somna om igen vid 09:00 så då la ja henne i sängen och sen sov hon till 10:30, sen har hon i princip varit vaken resten av dagen.. Mamma kom hit förut vid 15:30 och åkte precis hem nu.. Suttit och druckit kaffe och tjötat en massa skit.. Det märks att Y gillar sin mormor för hon babblar och härjar med henne hela tiden.. Mamma skulle åka och hälsa på min mormor imorn, och eftersom J ska på "personal-fest" så ska vi följa med.. Inget roligt att sitta här hemma och så tror jag min mormor skulle tycka det var roligt att äntligen få träffa sitt barn-barns-barn.. I och för sig så har hon ju några stycken redan men jag tror hon skulle uppskatta det väldigt mycket..
Annars så har vi bara varit hemma hela dagen.. Inte en varit utanför dörren.. Men det har varit så skönt :)

Fick ett ryck imorses och satt och kollade på kläder på nätet.. Hittade en massa fina så efter många om och men så slutade det med att jag köpte 2 klänningar, och jag är verkligen nöjd med mitt köp.. Hoppas att dom passar, annars är det väl bara att skicka tillbaka dom och få en mindre eller större storlek.. Jag är i alla fall super nöjd..


den ena klänningen..





och den andra..






Bye Bye Äppelpaj..





undrar vad Joel kommer att säga..

Skultorp.. (22/5-09)

Fredag hela veckan...
Idag så gjorde jag någonting jag inte har gjort på hur länge som helst.. Jag gick iväg och solade solarium ! Super skönt var det.. Bara ligga där och lyssna på musik och bara känna svetten rinna.. Och så blir man snyggt brun på köpet också.. Inte dumt.. Sen kom mamma, Anders och Linda.T förbi en sväng.. Va lite kul att träffa Anders och Linda också, händer ju inte varje dag om man säger så.

Pappa ringde och frågade ifall vi ville komma och grilla med dom.. Så när klockan var 14:30 så kom morfar Lennart och hämtade mig och lillan..

Tack för en jätte trevlig dag =)


Bye Bye Äppelpaj..

Morgon stund.. (21/5-09)

..har guld i mun..
Imorses så gick jag upp vid 08:00 och satte på kaffet (efter att lillan hade fått mat och så) och satte mig i vardags-rummet som jag brukar göra när dom andra 2 sover. Men jag hörde att Y inte hade somnat om utan hon låg där inne och jollrade, så jag tog med henne ut hit och vi låg på golvet och babblade och skrattade som aldrig förr.. Och det var så sjukt mysigt.. Sen har hon i princip varit vaken hela dagen.. Bara sovit små korta stunder, så jag hoppas (peppar peppar) att hon sover bra inatt.. Va nyss inne och kollade till henne och då var hon bara sekunder ifrån drömmarnas värld.. *håller tummarna*
Sen har vi även haft visning idag på lägenheten.. Vet bara att det var 4 stycken (?) som skulle komma och titta.. Men om det var fler som hade anmält sig eller som kom det har jag ingen aning om.. Mäklaren har heller inte hört av sig, så nyfiken på allting ! Drömt mardrömmar om allting.. Att det inte är någon som är intresserad, det blir ingen budgivning och att vi får ha kvar lägenheten pga att det inte är någon som vill ha den.. Lite sjukt faktiskt..
Så medans visning var så gick jag och lillan bort till farmor Anne och hälsade på.. Anne satt och myste och babblade med lillan så jag passade på att skriva ut dop-korten.. Så fram tills nu har jag suttit och gjort iordning dom allihopa.. Vill bara att J ska säga vad han tycker om dom så att vi kan skicka iväg dom imorn.. Då hinner folk planera och då får även vi svar snabbare om hur många det är som kommer eller inte..
På vägen hem ifrån Henrik-G så gick vi in på Norrhallen och handlade lite.. Så till kvällsmat blir det mackor och nypon-soppa.. Och det ska bli så gott !


kärlek..



Bye Bye Äppelpaj..


GRATTIS MUKKIS ! (20/5-09)

Tapeter..
Idag så vaknade jag tidigt och gick ner till stan.. Lämnade tillbaka korten vi har köpt och sedan köpte jag en massa papper istället.. Så imorn så ska jag till Henrik-G och försöka skriva ut dop-korten så vi kan skicka iväg dom så fort som möjligt.. Sen kom pappa hit och hjälpte oss med köket.. Så nu ser det jätte bra ut inför visningen imorn.. Hoppas bara tapeten inte får damp och ramlar ner mitt under visningen.. Det vore väl en höjdare..
Annars har jag inte gjort så mycket.. Mest myst med lillan hela dagen.. Inte haft någon ork till att göra något så heller..


GRATTIS MUKKIS PÅ 25-ÅRS DAGEN =)


Bye Bye Äppelpaj..

igår.. (19/5-09)

..och idag..
Igår morses så gick jag upp relativt tidigt för att jag och pappa skulle till rusta.. Vi va där klockan 10:00, handlade en tapet och lite annat.. Åkte sedan hem och drack kaffe. Sen runt 12:00 tiden så gick jag och lillan upp till mamma på frälsis och hälsade på.. Alltid lika trevligt att träffa henne.. Sen när jag va på väg hem så ringde jag till Chräester och så bestämde vi att hon, Mukkis och Ville skulle komma hit sen efter en stund. När klockan var 16:45 så badade jag lillan och gav henne mat. Sen la jag henne och då kom dom andra.. Vi satt och tjötade skit och bara umgicks. Mukkis och Ville åkte hem sen efter en stund och Chräester stannade kvar. Vi satt och tittade på tv och tjötade ännu mera skit. Sen åkte hon hem till Värsås med våra katter. Så nu är våra katter ute på landet och har det bra.. Känns lite konstigt att inte ha dom här hemma. Det är liksom så tomt här, ingen som springer runt och bara jamar..
Idag så har vi städat inför visningen på torsdag. Så skönt att det är klart nu.. Då kan man slappa hela dagen imorn.. Kanske ska åka till Mukkis, hon fyller ju år imorn.. Tror hon blir 25.. Ja ja, hon har redan fått sin present ifrån oss.. Och GUD så snyggt det blev.. Har ju iof bara sett bilder på detta men det ser sjukt snyggt ut..

Neee, nu ska jag slänga mig i soffan och bara mysa.. Ska väl duscha snart också..


Bye Bye Äppelpaj..

paket.. (17/5-09)

Öppna öppna..
Ja ja, jag vet att detta är mitt andra inlägg för idag. Men jag måste ju få berätta vad vi har gjort för roligheter idag juh.. Vaknade runt 09:30 och matade lillan, sen satt jag för mig själv en stund innan J vaknade.. Gjorde iordning oss och försökte klura ut vad vi skulle göra idag. Vi gick till maxi (Elins Esplanad) för att köpa en present till M som fyller år på onsdag. Va inne på "Village" och kollade efter hennes present men eftersom dom hade 50% rabbat på allt i hela butiken (pga ägarbyte) så fanns självklart inte hennes present kvar längre.. Så vi var nere på "Claes Olssons" men där hittade vi heller inget bra till henne.. Tillslut så hittade vi den perfekta presenten på "Cervera".. Så efter att ha köpt hennes present gick vi hem till farmor Anne och hälsade på.. Träffade även M där och vi bestämde oss för att hon skulle följa med oss hem på en kopp kaffe och så att hon även kunde öppna sin present.. Hon blev jätte glad :) Vi köpte en vägg-klocka (eller det var bara visare på den) och sen fick man med en massa fjärilar som man kunde sätte lite hur som runt omkring klockan om man själv ville. Dom satte man fast på väggen med dubbel-häftande tejp, så om man vill behöver man väl inte ha dom runt klockan, men det var jävligt snyggt..


Så här glad blev hon när hon såg vad det var i paketet :)



Imorn ska man åka iväg tidigt på morgonen med pappa och kolla lite, sen upp till mamma och hälsa på.. Sen på eftermiddagen så kommer Mukkis, Ville och Christina hit. Christina ska ju ha våra katter så att vi kan städa och sen även under visningen.. Hoppas det kommer att gå bra där ute i Värsås..
*håller tummarna*

Bye Bye Äppelpaj..

Eurovision.. (17/5-09)

Jösses..
Igår var det allra första gången jag inte bloggade.. Tänkte helt enekelt inte på det.. Men vad ska man göra ?
Igår så var jag och Youshi i skultorp hela dagen och bara umgicks med pappa, Mikael, Helene, Linda och Carro.. det var mycket trevligt. Helene åkte och jobbade vid 15:00, och sen efter en stund så åkte Linda och Carro också. Pappa lagade mat till oss *mums* och sen satt vi bara och tjötade skit och bara va.. Riktigt skönt faktiskt. Mikael satt i och för sig och läste serier, men det var skönt att bara sitta och vara. Nu är dom antagligen på väg ner till Skåne med Mikael.
Hoppas ni får en trevlig roadtrip :)

Kommer säkert in ikväll igen och bloggar om resten av dagen..

Bye Bye Äppelpaj..

solen.. (15/5-09) *udt*

Molnen..
Sitter här och njuter av mitt morgon kaffe.. Bablov och snuttan liggen och sover så sött.. Y vaknade iof för en timme sedan och åt lite mat, och sedan klädde jag på henne. Hon fick även sina D-droppar också.. Börjar komma ihåg det nu så hon får dom varje dag (klappar mig själv stolt på axeln).. Om ungefär en timme ska jag traska ner till stationen och möta storebror.. Sen blir det väl att vandra upp hit igen och bara vara.. Pappa kommer ju säkerligen att ringa, men vad ska man göra ? Pratade med mamma igår så hon kommer hit en stund ikväll sen.. Men det är ju enbart för att träffa Mikael (och mysa med Y också tror jag).. Hon är så söt, kan inte låta bli ungen. Direkt när hon har hängt av sig så tar hon henne och sätter sig och pratar med henne.. Ser så mysigt ut.. Fan, hon börjar bli gammal nu.. Hon är ju mormor ! Och jag är en mamma.. Det låter också lite gammalt.. Men man är ju inte äldre än vad man beter sig.. Alltså är jag nog 12.. Ne, skämt och sido, nu ska jag fortsätta mitt kaffe drickande och sedan göra iordning mig lite smått.. Kanske skriver sen ikväll igen.. You never know..



Skultorp..
Mikael sover i skultorp inatt.. Förstår honom.. Vem vill sova i en skinnsoffa egentligen ? Det är ju så jävulskt varm här i våran lägenhet också.. Men jag och lillan ska åka ut till dom imorn ungefär samtidigt när Joel åker till jobbet.. En heldag med storebror :) Passa på att hälsa på Eriqa också..

Ska greja här lite och sen gå och lägga mig tidigt.. Så man orkar med hela dagen imorn :)


Mikael & Youshi..



Bye ByeÄppelpaj..


hjärtat (14/5-09)

Avklarat..
Så skönt ! Nu har vi varit på banken, skrivit kontrakt och det känns så skönt. Nu är det bara våran visning kvar och sen kan man börja packa.. Längtar efter att få flytta nu.. Till en större lägenhet.. GUD VAD JAG LÄNGTAR ! !

För övrigt har den har dagen varit lite pissig.. Och för en gång skull så är det inte J som jag lägger hela skulden på. Är så glad över att han va hemma längre idag (men det berodde ju iof på alla möten men ändå) och bara var med mig och lillan.. Så skönt att få vara ensam med honom.. Så fort han är ledig så är det jämt folk här (det känns som det alltid är det annars också eller att man ska vara någonstans), som om man alltid måste vara alla andra till lags. Och sen när man väl säger ifrån då blir folk grininga ! ! Det skiter jag faktiskt i.. Ibland så måste man få vara själv utan att behöva passa upp en massa andra människor.. Pratade med mamma om detta förut, och jag måste faktiskt hålla med henne om att jag är på "hugget".. Det skiter jag också i.. Passar det inte så gör det inte det. Vad ska jag göra åt saken ? INGENTING !

Längtar tills imorn också. Då kommer ju Mikael, ska bli så skönt att vara ensam med honom.. Visst, vi kanske inte gör så mycket men bara att han finns där gör mig lycklig..

Bye Bye Äppelpaj..

den blomster tid nu kommer.. (13/5-09)

Drakar och Demoner..
Badade lillan förut när vi kom hem.. Man ser verkligen att hon njuter när hon är i vattnet.. Slappnar och och joddrar och plaskar.. Eller jag tycker det ser ut som hon njuter av det i alla fall.. Sen låg vi i sängen och pratade om vad vi har gjort idag och vad vi ska göra imorgon och vad som händer lite längre fram, hur vi ska inreda hennes rum, ja typ om allt..
Kom och tänka på alla J's drakar och knivar som han har samlat på sig. Jag vill ju inte ha dom i våran nya lägenhet. Tycker inte att det är något vidare fint att inreda med. Undrar om han kommer att sälja dom eller om det bara var "prat".. Jag skulle ju personligen inte bli ledsen, men samtidigt så förstår jag honom också. Han har ju lagt ner rätt mycket pengar på dom där sakerna.. Det är upp till honom att bestämma hur han vill göra med det. Jag vill ju verkligen inte att vi ska hänga upp dom på väggarna i vårat nya hem. Finns så mycket annat man kan ha på väggarna istället.. Köpte ju en massa ramar för ett tag sen. Finns så mycket som man kan ta kort på och sedan skriva ut och hänga upp på väggarna. Har man bara fantasi så kan det bli hur bra som helst.. Det är bara och vänta och se hur det blir med den saken..

Va nere på Östermalm och hälsade på Linda och hennes familj. Det var hur trevligt som helst. Va ju ett tag sen man träffade henne och bara tjötade skit. Y va hur snäll som helst, låg och "pratade" med Linda och co.. Skulle vara roligt om man kunde veta vad hon "säger".
Får ta och träffas snart igen gumman..
Tack Evelina för den fina presenten :)


Pratade med storebror Mikael förut. Så 10:45 på fredag så är han inne i Skövde.. Ska bli så roligt att träffa honom och att han ska sova hos oss.. Hoppas bara att Y visar upp sin bästa "natt-sida" så vi alla kan få en någorlunda sömn.. Men fortsätter hon som hon gjort dom senaste dagarna ska det inte bli några bekymmer. Funderar på att gå ner och möta honom på stationen och sen kanske ta en morgon-promenad och bara tjöta skit, eller om man går hem och utmanar honom i "Street Fighter".. Han kommer ju kicka min stjärt så det skriker om det.. Men mest längtar jag efter att bara umgås med honom.. Han bor ju nere i Malmö så det blir ju inte allt för ofta man träffar honom heller.. Så jag ser verkligen fram emot det här.. *längtar*

Pappa va här ikväll också. Han hade varit på Norrmalm-skolan och sett Lindas (Helenes dotter) barn som gjorde något framträdande.. Hade man vetat om det lite tidigare så hade man ju kanske kunnat gå dit och tittat också och framför allt träffat Linda och Carro.. Blir ju inte så ofta om man säger så.. Kommer ju säkerligen att träffa Linda i helgen om vi nu skulle grilla.. Men det kanske bara var prat ifrån pappas sida.. Vet ju aldrig med honom..

Imorgon så ska vi vara på banken klockan 10:00, sen ska vi till Skattemyndigheten och prata med Kari (Joels pappa), och sen när klockan är 14:45 ska vi skriva kontrakt för den nya lägenheten..
Jag önskar nästan att visningen på våran lägenhet skulle vara över nu. Då kan man börja packa lite smått och få ordning på allt som ska slängas och vilket som ska sparas. Kom på förut att det är ju inte så mycket "stora" saker/möbler som ska flyttas.. Våran nuvarande lägenhet är ju ganska liten så vi har ju inte så mycket. Eller vi har ju många saker och så, men eftersom det är så trångt här så kan man ju inte ha framme allting som man önskar och heller inte ha det möblerat som man vill.. Det går nästan bara att ha det på ett sätt så det ska bli så skönt att få inreda på nytt igen :)

Ska lägga mig i soffan och fortsätta läsa min bok.. Har snart läst ut den och jag köpte den i lördags. Va ska jag då läsa efter den boken ? Kan ju inte gå och köpa böcker var och varannan dag heller.. Hmmfp..

Bye Bye Äppelpaj..

motorcykel (12/5-09)

Sandbergs.
Imorses när jag hade varit vaken i ungefär en timme så fick jag JÄTTE tråkigt, så jag bestämde mig för att gå ut och gå en sväng. När jag smög omrking här på Norrmalm (hade väl kanske bara varit ute i en 20 minuter) så kände jag att jag blev jätte BAJS-NÖDIG ! Jag trodde jag rent utav skulle skita på mig. Och man går ju så fruktansvärt snyggt när man behöver gå på toaletten också det är KLART ! Men sen när jag hade kommit hem försvann det.. Puts Väck ! Varför blir det så för ?
Ja ja, nu lämnar vi detta samtalsämne och fortsätter med något annat istället.
Jag och J gick ner till stan förut och köpte kort (vi ska ju göra egna dop-kort) så på söndag ska vi skriva ut som så vi kan skicka iväg dom så fort som möjligt. Sen ska vi bara beställa tårtan och bla bla bla..
Pappa va här en sväng förut också. Han var ute och åkte motorcykel. Det är en grej jag kan sakna. Förut så fick jag alltid åka med honom på somrarna. Vilken frihet det är att sitta där och bara åka, ingen bestämd plats utan bara åka en sväng och sedan stanna någonstans för en fika. Dom dagarna är förbi. Tyvärr.

S kom hit förut också. Han la in en massa musik på min telefon. Så nu har jag en massa nya låtar att lyssna på.. Tack så mycket Simon :)

Kari (Joels och Simons pappa) va här också förut. Satt och fikade och pratade en massa skit.

Den här veckan så har vi hel del att göra. Imorn så ska jag och lillan ner till Linda.J och hälsa på. Va ju ett tag sen man träffade hela den familjen så det ska bli jätte roligt att få träffa dom. Sitta och tjöta en massa skit :)
På torsdag så ska vi till banken och sen ska vi skriva kontrakt. Sen ska vi försöka städa så gott det går tills på torsdag. Vi har ju visning då. Nervös som hejsan är jag inför detta. Nyfiken på hur mycket folk det kommer att komma och om det kommer bli någon budgivning.
Fredag så kommer Mikael hem igen. Så nu hoppas jag jävlar i mig att han stannar mer än 2 timmar hos mig. Fast pappa mummlade om att vi skulle grilla och så.. Kanske blir lite mysigt :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa min bok..


Bye Bye Äppelpaj..

ladida ladida (11/5-09)

Pengar Pengar..
Idag så gick jag och Y upp till Frälsningsarmén och hälsade på mamma (mormor) Anita. Mamma skulle passa henne medans jag var hos tandläkaren. 400 kronor försvann på bara 10 minuter.. Känns lite så där, men nu behöver jag inte gå till Tandregleringspolikliniken mera. För nu har jag absolut INGEN tandställning kvar. Och det känns helt underbart, lite konstigt också.. Men det va jätte roligt att träffa alla tanterna där (på frälsningsarmén) igen, och gissa om en blev lagom avendsjuk för att alla var framme och hälsade på min lilla prinsessa istället för att mysa med hennes lille son.. Skadeglad, javisst. Ni som har hört berättelserna om henne förstår precis vad jag menar.. *he he*

Gick upp tidigt imorses och ringde Sonja (hon som har hand om dop-bokningen) och bestämde datum och tid. Skönt att det äntligen är klart. Då kan man göra klart korten och sedan skicka ut dom.. Ju tidigare desto bättre. Sen är det även klart vilka som ska bli Ys faddrar.. Den ena kan man nästan räkna ut med stor-tån, men den andre är ingen mindre än ERIQA :) Och hon blev rörd förut när jag pratade med henne om detta förut.. Hoppas bara att dom inte är i Irland när vi har dopet, lite jobbigt då måste jag ju säga.
Har fortfarande lite ångest över gäst-listan.. Ska ta och prata med J om detta ikväll när han kommer hem. Vill ju inte hålla på och ändra utan att han vet om det. Vi är ju faktiskt 2 om detta.. Men det känns så skönt att det mesta med dopet är avklarat..

Roger (våran mäklare) ringde förut, så nu ligger våran lägenhet ute för försäljning och vi ska ha visning redan nästa torsdag. Såg i min kalender förut att det är ju en röd dag. Men det sa han ingenting om och om det nu skulle vara några bekymmer så tycker jag faktiskt att han kan ringa om detta. Vi måste ju hinna med städningen och få undan en massa saker så det ser ungefär likadant ut som det gör på bilderna.. Jag håller ju verkligen tummarna för att det ska komma mycket folk och att det blir budgivning. Fast samtidigt känns det som om jag inte ska hoppas allt för mycket heller, kommer ju bara bli besviken om det inte går som jag vill...

Jag köpte en ny bok i lördags förresten. Den heter "De Oskuldsfulla" och handlar om Guds Barn (en sekt för er som inte vet) och är verklighetsbaserad.. Den är skit bra den boken, fast väldigt hemsk. Har knappt kommit halv-vägs och jag har redan slängt den i väggen några gånger.. Hur kan man tycka att ngt sådant som sex med människor i alla (och jag menar verkligen ALLA) åldrar är något vackert ? Sak samma om det är spädbarn eller pensionärer, för det är lika vackert ? Den där David Berg borde verkligen ha ett nack-skott i pannan.. FY VILKEN HEMSK MÄNNISKA !
Varför läser jag ens sånna hemska böcker ? Alla böcker jag äger (och det är några stycken) är verklighetsbaserade och jävligt hemska ! Den värsta boken jag äger (Yolanda - Gör vad du vill bara du inte dödar henne) är nog fortfarande hos Eriqa. Där kan man snacka om sjuka människor.. Det är ett under att den boken överlevde efter alla gånger den for in i väggen..

Ska bänka mig framför tv:n nu och vänta på att "Two and a half men" börjar.. Tror det är idag den serien går.. Någon som vet ? Ja ja, det märker jag ju om inte annat..


Bye Bye Äppelpaj...



No more (10/5-09)

Originale..
Jag la in en ny skiva på min telefon förut. Och jag hade så stora förhoppningar på denna skiva, MEN VILKEN BESVIKELSE ! ! Jag blev jätte ledsen. Hade hoppats så mycket på denna skiva. Ni kanske tycker detta låter idiotiskt, men musik är viktigt för mig ! När jag är ute och går själv med lillan så vill jag gärna ha musik (i mitt ena öra) samtidigt som jag njuter av promenaden. Så förut så bestämde jag mig för att jag skulle sätte mig framför datorn och "handplocka" musiken själv och sedan lägga in den på mobilen. Blir bäst så, då har jag bara mig själv att skylla. Men då kom ju nästa dilemma istället. Det är ju många låtar att välja mellan så jag vet inte riktigt vilka låtar jag ska ta. Har över 80 låtar i den där stackars mappen som ska in i min telefon. Tänkte lyssna på dom när jag går ner för att hämta tvätten. Kanske går fortare då. Man kan ju alltid hoppas ;)

Vi va borta på Norrmalm förut och hälsade på. Stackars Anne. Hon låg på operationsbordet i 10 timmar och dom bytte praktiskt ut allt i hennes öra. Så nu är hon sjuksriven i en månad och hon ska ta det så lugnt som möjligt. Usch, tänker bara på sen när hon ska börja jobba igen. Hon jobbar som förskolelärare och då kommer ju hennes hörsel bli kaputt igen. Hoppas hon är så smart så hon anvander öron-proppar eller något annat som dämpar ljudnivån för henne.  För skrikiga barn kan man ju direkt inte sänka ljudet på bara så där.
Satt även och kollade på en massa bilder på J när han var liten, och det såg ut som Y ! Så snacka om att dom är lika. Lite läskigt att se faktiskt, men samtidigt jätte roligt :) Men då mitt i allt började jag tänka: "Kommer hon se ut som J när hon blir stor ? Enda skillnaden är ju då att han är kille och hon tjej. Hmm.." Och Simon, gud va söt han va när han var liten. Det var dom ju i och för sig alla fyra.. Roligt var det även att se hans och även Mukkis och Christinas päron när dom var unga.. Snygga möbler hade dom oxå..  *hi hi*

Bablov ligger i soffan och "tittar" på fotboll.. Det är tydligen århundradets match men så viktig verkar den ju inte vara eftersom han somnar till tätt som titt.. Men det vågar man ju inte säga något om.. Han är ju trots med i matchen för han "lyssnar" på vad dom säger ;)

Ska hämta tvätten nu och sen ska jag gå och lägga mig. Måste ringa dop-tanten imorn igen, och sen ska jag och lillan upp till mamma och hälsa på henne och dom andra tanterna.. Kommer nog bli skit roligt :)


Bye Bye Äppelpaj !

Svensk fastighets förmedling. (9/5-09)

DOMEN !
Mäklaren ringde igår kväll runt 20:00 och frågade om vi fortfarande var intresserade utav lägenheten som vi har budat på, självklart svarade jag. Då säger han att den är VÅRAN ! ! Så den 1:a Augusti så flyttar vi till Folkunga gatan.. Ska bli så skönt med en större lägenhet. I den som vi bor nu är 45,5 kvm, vilket är ganska litet om man är 3 personer. Visst Y tar inte så stor plats men ändå, och den vi ska flytta till är 75 kvm. Det är typ 30 kvm MER än vad vi har nu ! Oj oj oj vilka planer jag har för hennes framtida rum. Vi kommer ju att göra iordning det men hon kommer ju sova hos oss ett bra tag till. Men hon har ett eget rum som hon kan leka i och där det inte är "aj aj" att göra saker. Kommer kännas skönt också när S kommer med N och när M kommer med V för då har dom ett rum dom kan leka i så att dom inte blir rastlösa eller får höra att det är "aj aj" att göra si eller så. För barn behöver ett rum där dom kan och får leka i, bygga och bara vara barn utan att vuxna lägger sig i allt för mycket. Det bästa av allt är vi får ett RIKTIGT kök. Där det finns plats att röra sig i och man kan vara mer än 3 personer utan att det känns som om man vore i en cell.. Så nu ska vi lägga ut våran på försäljning så att det bara är att börja packa efter att man har haft visningen. GUD VAD JAG LÄNGTAR !

Idag så har jag och Y varit hos Stina och Martin och hälsat på. Det märks att Y gillar Stina, för gud vad hon pratar med henne. Visst hon pratar ju med alla andra också, men med Stina är det nog extra mycket. Tycker det är extra bra eftersom då får Stina även veta att det inte bara är "jobbigt" med barn (hon är ju också gravid), utan även att det är en STOR GLÄDJE ! En glädje som inte går att beskriva. Visst så är barn jobbiga, men den glädjen dom ger och den lycka man får tillbaka överväger allting. Så tycker i alla fall jag.
Sen efter att jag hade varit där så gick vi hem, och efter en stund kom M. Vi bada lillan och nattade henne, sen kom Christina också. Vi lagade mat och satt sen och tjötade en massa skit, surfade Youtube och läste roliga historier. Eller dom läste roliga historier som folk har mejlat till dom. Varför är det ingen som mejlar roliga historier till mig ? S brukade skriva "Norge historier" till mig när jag fortfarande hade Lunarstorm, men det har han slutat med.. Tycker allt att du kan börja med det igen..

Imorn ska vi till Henrik-g. Prata med svärfar och träffa svärmor som kom hem ifrån KSS idag. Hon har varit inne och opererat sitt öra, men mer vet jag inte. Hon har ju dålig hörsel så det är väl det dom har "lagat" på henne..


Nu ska jag surfa lite facebook och sen gå och lägga mig. J kommer nog också hem snart :)


Bye Bye Äppelpaj..

Mary Poppins (8/5-09)

I'm Singing In The Rain.
Vilket underbart väder vi har idag i den stora staden Skövde. Nästan som man blir gråt-färdig. S va förbi här imorses och hjälpte J med att installera ngt program på datorn. Så nu kan jag leka i Photoshop igen. En gång för länge sedan så gjorde jag en bild som blev så stor så att det inte gick att öppna den. Det tycker jag inte är fy-skam. Tråkigt bara att man själv tyckte bilden blev skit snygg.
Tack för hjälpen Simon. Det blev bättre än vad jag förväntat mig.


Lillan är fortfarande snorig. J berättade att han inte har sovit så bra för han va uppe och kollade henne hela tiden. Tycker synd om honom men samtidigt så känner jag mig trygg för då vet jag att han tar det här på stort allvar. Dom säger ju att nätterna är som värst när ens barn är sjuka och det stämmer verkligen på Y. För nu på dagen har det inte varit något. Visst man hör att hon är rosslig och så, men hon är så pigg och glad. Låg i sängen med henne förut och hon skrattade och pratade precis som vanligt. Hon sov bra inatt också (konstigt nog). Somnade runt 20:30 igår och vaknade först 05:30 imorses. Så öppenbarligen så har hon inte ont av det, men en annan är ju orolig. Man hör henne nysa, hosta och "snora" hela tiden men hon sover vidare som ingenting.
Pappa ringde förut och frågade ifal han och Helene kunde komma förbi, men det fick dom inte. Pratade med honom först imorses och då berättade jag om att hon var snorig och då berättade han att även dom var förkylda. Blev lite grining på honom för då borde han väl förstå att jag inte vill att dom är här när dom är sjuka och hon mår dåligt. Tänk om hon blir ännu sämre då. Inget man direkt vill..
Så idag ska vi bara stanna hemma. Just nu sover hon så sött. Egentligen hade jag väl tänkt att gå bort till Maxi huset (Elins Esplanad) men icke ! Inte när det regnar så mycket ute och hon mår som hon gör. För ta och bli sen när hon är bättre. Ska gå in och lägga mig i sängen och vila lite snart så man orkar med natten ifal det bliv värre, vilket jag absolut INTE hoppas på. Än så länge så ser det ljust ut.. *håller tummarna*


FORTFARANDE inget nytt ! Ska det verkligen ta så här lång tid ?

Mary Kay (7/5-09)

Rosslig.
Inatt så var det min tur att ha hand om lillan, och igår kväll upptäckte vi att hon var jätte snorig och rosslig. Tack och lov så har hon sovit bra inatt men en annan har vaknat så fort hon har hostat eller man har hört att det rosslar. Imorses så var det inget med henne och inte har hon visat något på dagen heller, utan hon har varit lika glad och sprallig som vanligt. Nu efter att hon åt sista gången så började hon nysa och man hörde åter igen att hon va rosslig i halsen. Stackars liten. Att så mycket snor kan komma ut ifrån en sån liten människa. Men hon är ändå lika glad som vanligt. Myst med mormor nu på kvällen, och det märks att hon är trygg hos henne. Hon fick ligga nakenfis innan mamma åkte hem och gud va hon pratar med henne. Det är precis som om hon berättar allt vad hon har gjort och vilka hon har träffat för mormor. Det värmer så i mitt hjärta när hon pratar, skrattar och ler. På något sätt känns det som om hon är nöjd med tillvaron (trots sin lilla förkylning) och verkligen visar det. Ska ringa BVC imorn och kolla om det finns något man kan göra så att hon inte är så täppt i näsan.. Tycker synd om henne..

Idag så har jag varit med M och V. Dom kom hit och åt (låter som om det vore det enda dom gör när dom är här men så är det inte) och efter det så skulle vi gå till OnOff för jag skulle skriva ut lite bilder och skicka tack-kort till några tanter (ifrån Frälsis för alla fina presenter) men så hittar jag inte kameran ! Sprang runt här hemma en bra stund och letade men jag hittade den inte och det har jag fortfarande inte gjort. Så det slutade med att vi gick ner till Stallsiken och kollade runt i affärer där. Sen gick vi upp hit igen och jag köpte en prinsesstårta. Vi alla gick upp hit (Christina hade även kommit) och väntade på att mamma skulle komma så vi kunde fika lite och tjöta skit.
Tack så jätte mycket för en ur-trevligt dag :)

Fortfarande inget nytt.. Börjar bli otålig.. Vill ju veta snart !

beskrivning.. (6/5-09)

Lisa ringde.
Fastigehetsförmedlingen ringde förut och sa att dom var klara med beskrivningen på lägenheten. Dom mejlade över bilderna och beskrivningen men jag kunde dock inte öppna det. Får vänta tills J kommer hem så vi kan titta på det tillsammans. Tror den är jätte bra. Så efter att vi har godkänt den och pratat med mäklaren så kommer det att läggas upp på nätet för försäljning. Tror det kommer bli hur bra som helst.
Idag så har då inte gjort många knop. S kom hit imorses efter att han hade lämnat N på dagis, och vi satt mest och pratade om gårdagen och drack en jädrans MASSA KAFFE och tittade på MTV innan J vaknade. Eminems nya låt "Rock Star" (tror jag den heter) spelades och vi började kolla vilka personer det var han sjöng om, i videon såg man ju direkt vilka vissa personer var och andra inte. Det va lite roligt faktiskt. Sen när J vaknade så drack vi ännu mera KAFFE och umgicks. En jävligt bra morgon helt enkelt.

Igår kväll så kom jag och J överens om att vi skulle ta Y varannan natt så att jag också kan få någorlunda natt-sömn. Det gick jätte bra för honom. I och för sig så vaknade jag ju innan hon skulle ha mat (har lärt mig ungefär när hon ska ha mat och så) men jag gick banne mig inte upp, utan jag låg kvar och väntade tills J vaknade och gick upp. Så inatt har jag sovit som en prinsessa. Nu inatt är det min tur och det är inget jag bävar för, utan det är ju vad vi har kommit överens om. Håller tummarna för  att det ska gå så här bra nu..

Rebecka kom hit efter att hon hade tränat, och gud va kul det var att få träffa henne. Har inte setts sen Y föddes och vi fortfarande låg på BB. Pratade en massa skit och allt möjligt. Vi bestämde att vi skulle ta en hel-dag ngn lördag så ska jag och Y komma ut till henne och vara där så hennes föräldrar också får träffa lillan. Ser fram emot det.

Vi va ju på BVC igår och vägde och mätte Y, så nu väger hon 4180g och är 57 cm lång. Stora tjejen nu juh. Och det märks verkligen att hon växer, om inte annat på hennes kläder. Nu kan hon inte ha storlek 50 längre så det sysselsatte jag mig med förut innan Rebecka kom hit med att rensa hennes kläder. Ungen har ju mer kläder än jag jag och J har tillsammans, och det är mycket som aldrig har använt heller. Känns lite så där, så nu ska jag verkligen försöka så att hon får på sig kläderna så att hon har fått använda dom i alla fall en gång.
Undrar om man själv hade så mycket kläder när man var spädbarn. Mamma har då aldrig sagt någonting om detta så jag tror knappast det. Vi hade ju inte världens bästa ekonomi när jag växte upp. Det va ju inte så illa att vi knappt hade pengar till mat, men vi hade ju inget överflöd så vi kunde köpa nya kläder, leksaker och dylikt så fort vi va på stan. I och för sig så hände det ju inte så himla ofta det heller. Jag och mina bröder var då inte bortskämda (förutom när det gällde kärlek) för jag kommer ihåg att vi kunde få ärva kläder osv. Men inte klagade vi. Man blev ju glad för det man fick, nu förtiden så klagar ju barn om dom skulle få ärva, man märker det på barn (när man praktiserade på skolor och jobbar på dagis) att det nästan är skamligt att ärva nu förtiden. Fast det är väl föräldrarna som tycker det är mest retligt och så. Men varför egentligen ? Får man ärva fina kläder som det inte är något större fel på ska man väl inte klaga ? Skiter ju inte ut pengar direkt. Man får vara glad och uppskatta det lilla man får tycker jag. Fast det kanske jag är ensam om..

Fortfarande inget nytt. Ska ringa imorn och kolla läget.. Håller tummarna.

sympati (5/5-09)

Fotografen var här.
Imorses vaknade jag vid 08:00 (som vanligt), gick upp och gav Y mat sen när hon hade somnat om så satte jag mig och åt frukost.. Sen njöt jag här på morgonen för mig själv innan J vaknade. Va lite grinig på honom. Nu när Y får ersättning så kom vi överens om att vi skulle hjälpas åt på nätterna så båda två får en någorlunda natt-sömn. Grejen är den att när jag ber honom om hjälp på nätterna så blir han jätte grinig och vänder sig om och sen har han mage att säga på morgonen: "Usch va jag är trött, har sovit dåligt inatt.." URSÄKTA ! Tror han att jag är någon j*vla super-kvinna som orkar med och klarar av hur mkt som helst ? Öppenbarligen eftersom han aldrig hjälper till. Eller jag ska inte säga aldrig för det händer faktiskt att han hjälper till, men det är då inte ofta. Men i alla fall så ringde S imorses också och frågade ifall HAN kunde komma förbi, jag sa att det gick jätte bra, men att dom skulle komma och fotografera lägenheten och att vi skulle till BVC med lillan. Efter att dom va hade varit här och fotograferat så säger J att S kommer sen efter att han har hämtat N på dagis ! Det sa han då ingenting om imorses. Både jag och J är jätte förkylda och jag kände inte för att ha en väldigt aktivt barn springandes i våran lilla lägenhet. Då sa J att S kunde följa med hem en stund, och det gick jag med på. Sen kom även hans pappa och mamma. Och jag låg inne i sovrummet och försökte vila med Y.. Ni kanske förstår att det inte gick alltför bra. Deras ljudnivå var inte direkt låg, det lät som om dom var döva allihop och sen sprang N omkring och man hörde att hon var trött och rastlös, men det verkade ingen bry sig om ! Jag höll på att bryta ihop där inne i sovrummet. Fick ondare och ondare i huvudet och tårarna började rinna ner för mina kinder, men jag gick inte ut och sa till utan jag skickade ett sms (hade ingen större lust att gå ut när jag hade röda ögon pga att jag låg där inne och lipade) till J och skrev "Det är inte så lät att vila när ni pratat som om ni vore döva!", då skickade han tillbaka "Förlåt. Vill du att jag ska göra något ?" då blev jag idiot och skrev ett jätte långt sms om hur trött jag var på att jag inte fick någon hjälp när jag behövde den osv osv.. Sen tog det inte allt för lång tid innan ALLA och jag menar verkligen ALLA hade flytt lägenheten. Och gud va skönt det var.. Alltså jag tycker om hans familj men ibland blir det för mycket. Folk verkar inte förstå att jag också kan bli trött och behöver en paus i tillvaron. Nu tycker ni säkert att jag inte kan tänka så pga Y, men jag är inte mer än mänsklig !
JAG behöver också hjälp ibland ! JAG behöver en paus ibland ! JAG behöver också vila ibland !

Efter att alla hade gått härifrån så låg jag bara i sängen och njöt av tysnaden, men jag kunde inte somna. Hade alldeles för ont i huvudet och jag kände att jag inte kunde få någon ro direkt. J kom in och la sig brevid mig också, då hörde jag att Y började gny och jag visste att det snart var dags för henne att få mat, J går fram till hennes säng och försöker ge henne nappen (han trodde att jag sov fast jag låg bara och blundade) men det lyckade ju inte göra henne lugn heller. Jag satte mig upp och det första han säger är: "Lägg dig ner så fixar jag det här." Jag frågade vad klockan var och att hon skulle ha mat ungefär vid den tiden. Han gick då ut och gjorde iordning en flaska till henne.. Tror han att allting ska bli bra med en gång ? Att det räcker med att han visar att han kan en gång och sen är det bra ? Jag sa ingenting, men om han inte hjälper mig inatt så kommer jag nog bli idiot på riktigt.. Men det är väl bara att hoppas på det bästa..



Väntar fortfarande på besked. Än så länge ser det ljust ut för våran del, men man vet aldrig..

gorbys.. (4/5-09)

Sprang på stan idag.
Idag har jag haft en heldag med M och V, eller nästan en heldag. Dom kom hit runt 12:00, efter det att V hade vaknat och ätit sin gröt. Vi satt och drack kaffe och väntade på att Y skulle vakna så hon kunde få mat och ren blöja. Efter det att hon hade vaknat så traskade vi ner till stan. Vi (eller jag) hade planerat att köpa en ram, hittade en jätte bra på Lagerhouse. Kände att magen började kurra så vi satte oss och åt mat på Fuego (tack M för maten, nästa gång är det min tur). Då bestämde vi att jag och Y skulle följa med till Hentorp, skulle ju ändå inte ha gjort ngt vettigt hemma. Innan vi skulle gå ifrån stan så behövde jag gå på toa, och medans jag var där inne så träffade M en person. Hon fick en smärre chock och det förstår jag, sen när vi var på Willys kom nästa stora chock för M (tänker inte skriva om det här, för om hon vill att andra ska veta hur hon tyckte och kände så får hon skriva om detta själv). Tycker synd om henne.
Jag hoppas att du vet att jag finns här om det är ngt, bara att ringa vettu..

Pappa kom och hämtade mig i Hentorp och så följde han med hit. Satt och kollade på tv och tjötade skit. Va rätt så trevligt, om man bortser ifrån att vi satt och snorade hela tiden.
Vi tittade i alla fall på på, på kanal 9 och dom visade Cold Case, tycker det är ett jätte bra program. Och dagens avsnitt handlade om "The boy in the box", det är hemsk berättelse om en pojke som hittas i en låda. Han har blåmärken på hela kroppen och skador i huvudet. Det värsta med allt var/är att det är ingen som saknar honom. Ingen känner igen honom, det verkar som om ingen någonsin har sett den stackars pojken, som om han aldrig har funnits. Skrämande. Han har ju en mamma, han är någons SON ! Första gången jag fick höra talas om den här pojken så grät jag sjukt mycket. Och jag grät lite mycket även denna gång..
http://www.youtube.com/watch?v=LImoCjRjpfQ


imorgon så kommer dommen.. jag hoppas på det bästa men samtidigt vill jag inte hoppas för mycket.. blir bara besviken..

hinner inte (3/5-09)

PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP !
Söndagar är allt bra mysiga ibland. Idag har det varit en extra bra söndag känns det som, jag har hunnit med en himla massa saker och det känns jätte skönt. Tog upp tvätten för en timme sedan och nu har ja lagt undan allting, matat lillan för natten och nu sitter jag här och bloggar. Va uppe tidigt idag också, fast min kropp har vant sig vid att vakna klockan 08:00 varje morgon (det är oftast då Y vaknar och vill ha mat och en ren blöja). Smög runt här hemma och åt fruksot, gjorde iordning mig själv, sen vaknade J och vi drack kaffe tillsammans, och när Y vaknade så fixade jag lite mera mat till henne medans J gjorde iordning ett bad till henne. När vi alla var klara så gick vi bort till Henrik-G för att äta middag hos farmor. Det blev grillspett, oh gud så gott det var :) Medans J grillade så stod jag och tjötade skit med systrarna Mäkinen och V var också med och disskuterade. Han är bra söt den killen..
Efter att vi hade ätit, så somnade Y, då smög jag åter igen ner till familjen Mäkinen. Eller smög och smög, J var kvar där uppe och Y låg och sov med farmor. Va och handlade lite, sen gick vi hem och tvättade, har även ätit Hawaii Kebab. *mums*

Pratade med pappa förut. Men han skrattade mest åt att jag är så hes. Låter som en knubbsäl som har kommit i målbrottet (Sanadras uttryck). Han skulle ringa en annan dag sa han.

Eriqa ringde förut. Hon har varit i Sthlm med Mickizz och Helena (?) för att hälsa på Petra. Det enda jag hörde ifrån samtalet var: "Gamla stan. På väg hem. Ringer imorn". Mina öron har slått lock pga att jag är så förkyld. J säger att jag ska hålla för näsan och blåsa, det gör ont i hela mig när jag tänker på det.. *uscha mig*

Nu i veckan som kommer är det mycket som ska göras. Borde springa ner till stan imorn och köpa lite saker (jag och J planerar morsdag-present till våra mammor), ska ringa "prästen", besök hos BVC, fotografering på lägenheten och sen är det ju en hemlig sak också..
 Jag vågar inte hoppas för mycket.. Blir bara besviken om det inte går vägen..



kärlek <3


Toadiii (2/5-09)

Fest på ålderdomshemmet i Vasastan.
Imorses så fick jag världens ryck och bestämde mig för att gå ner till stan med Y. Blir ju alltid att man går till Maxi huset (Elins Esplanad) så fort man behöver något nu för tiden. Det är ju så närma och bra, men idag så belv det stadens-torg. Vi sprang runt i alla möjliga affärer och kollade på kläder. Måste väl erkänna att det blev lite kläder, MEN dom är så pass stora så hon kommer inte kunna ha dom förens i sommar.. Så jag är inte så dum som du ser ut. När jag va på stan och sprang runt så ringde jag Stina. Det va ett tag sen man träffade henne, hon va ju tyvärr på Maxi huset men va snart klar. Så jag och Y sprang runt lite till.. Vi mötte sedan upp Stina utanför Mangos, och följde med henne hem eftersom Y började bli hungrig. Sen fastnade vi där, och vi tjötade skit, åt glass, spelade Super Mario 3 och pratade en massa graviditet-bebis snack. Hon och Martin ska ju få en liten som är beräknad till den 1:a Oktober. Komme bli roligt och se om hon går över tiden, om det blir en pojke eller flicka och hur hennes förlossning var. Tycker det är jätte roligt att hon ska ha bebis och jag håller tummarna för er två och jag tror att allting kommer att gå bra :) Kvällen avslutades med att vi gick till Hentorp och hälsade på Stinas föräldrar, och vi grillade lite också. Inte dumt ;) Sjukt kul att träffa dom också. Man har ju varit där ett par gånger i sin ungdom om man säger så. Åh gud va roligt man har haft det där..


Imorgon så blir det att vi ska gå bort till farmor Anne.. Mysigt att vara där också. Förut kunde jag tycka att det var jobbigt imellanåt men nu uppskattar jag det mer. Varför vet jag inte, men det är nog mycket för Youshis skull,  hon kommer ju tycka det är roligt att springa runt i gräset, och leka och busa med farmor och farfar. Och med alla andra också. Det är det som är tråkigt med att bo i lägenhet, man har ingen trädgård. Fast samtidigt så känner jag att jag skulle aldrig orka med en sådan sak. I sånna fall så skulle det inte vara några blommor, bara gräs. Jag har ju verkligen inga gröna fingrar. Lyckas ju döda en "Jucka-palm", och det är då inte dåligt.. Nu ska jag gå och lägga mig. Är fortfarande inte helt frisk och kry, men jag mår mkt bättre än igår. Fortfarande lite ont i halsen och är snorig men tack och lov så har jag ingen feber..
 

Tack Stina för en helt fantastisk dag.. Får ta och ses snart igen,,

RÄDDA JOPPE ! (1/5-09)

HJÄLP !
Sid är borta ! Villes älskade Sid är försvunnen ! Hoppas M hittar den. Det är ju hans "snutte" lr hur man nu ska säga det. Jag är lika fjanting när det gäller Youshis filt.. Den ska med överallt och hon ska jämt ha den också..

Så här ser Sid ut fast han har ingen filt utan en hel kropp..
Ser ni honom så ge tillbaka honom till Ville NU ! !




Igår hade jag som sagt en helt underbar dag med M och V.. Simon och Natalie var också med. Och solen sken och fåglarna kvittrade och det är klart man klär av sig. Snorig som faen. Och jag som skulle träffa Surabhi idag ! Det känns ju inte liet pinsamt. Varje gång som vi har bestämt att vi ska träffas så har det alltid hänt ngt som gör att vi inte kan träffas. Ska kurera mig så gott det går så vi kan träffas en annan dag istället. Borde gå till affären och köpa halstabletter och sen ska jag ligga här hemma hela dagen och bara tycka synd om mig själv.. Tur att jag har en sådan snäll dotter.. Jag tänker att vi har tur, eftersom Y inte har kolik. Man har ju hört om dom skräck-historierna. Tycker synd om dom föräldrarna som har kolikbarn, fast det är ju mest synd om barnen.. Ständigt gå omkring och ha jätte ont i magen och det är ingen som förstår vad man säger heller. Usch..




Älskar dig hjärtat !



Du är det finaste jag vet !
Du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna,
som blommorna på marken.
Du är min ledstjärna och vän.
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod & mina lungor, mina ögon, mina skuldror, mina händer
och mitt hjärta !
Mamma & Pappa älskar dig Youshi..

RSS 2.0