fortfarande..

Tårarna rinner ner för min kind..
Hittade en blogg förut.. Jag grät som hejsan när jag läste den..
Så nu på kvällen efter att jag hade badat Youshi så låg jag och mös med henne jätte länge innan jag la henne i sängen..
Ingen förälder ska behöva uppleva något sådant överhuvudtaget..
En förälder vill inte överleva sitt barn..




sunday..

Ja jösses..


Ha ha, kan inte låta bli att skratta åt Sveriges FANTASTISKA system.. Nu är jag arbetslös (mina föräldradagar är slut) så nu har jag skrivit in mig hos arbetsförmedlingen igen så jag kan börja stämpla.. Först sa dom att jag egentligen inte får stämpla eftersom jag inte har någon dagis-plats (man får tidigast veta detta samma månad som ens barn fyller 1år), så dom var först lite griniga på mig över detta.. Men det kan väl inte jag hjälpa ? Tror ju inte det går fortare om jag ringer och tjötar hål i huvudet på dom ! Men men, över till det här med arbetsförmedlingen och stämplingen.. Det sjuka är att jag inte kan tacka nej till arbete pga "Vård av barn", för då blir jag utstämplad ! Är inte det lite fel ? Jag menar, jag är ensamstående till ett barn som är 10 månader, dom borde ju förstå att man kanske inte alltid kan arbeta ! Helt kaiko ! Pratade om detta med J förut (han har alla sina pappa-dagar kvar) så nu på tisdag ska vi till Försäkringskassan och så ska han skriva över dagar till mig, direkt efter det ska jag åter igen gå till arbetsförmedlingen och säga att jag fortfarande är mamma-ledig (igen)..



Då var det söndag IGEN ! Tycker dagarna bara springer förbi.. Är väl iof skönt men det känns ändå som att det är så mycket man skulle vilja göra, men ändå inte riktigt har tid för det heller..



Hänt för roligt annars då ? Njae, inte mycket direkt.. Samma gamla vanliga hela tiden.. 
Min "bula" har börjat komma tillbaka igen.. Ska vänta tills den blir riktigt stor igen, sen ska jag åka till KSS och skälla ut läkaren som vägrade operera mig ! Nu är det 3e gången den kommer, borde dom inte göra ngt åt detta nu ? ! 
ARGHH ! Blir så arg på dom ! !



Det har hänt massor om man tänker på lilla Youshi :)
Hon kan nu säga "mamma", "Becka" (låter det som) och hon kan nu ställa sig upp.. Eller ja, hon klättrar sig upp nu i alla fall.. Lilla hjärtat, börjar bli så stor nu.. 
Förstår nu vad alla föräldrar menar med att tiden bara springer iväg..
Älskar henne mest av allt !



Nu har jag och J varit på möte hos föräldrarådgivningen, eftersom vi inte kan komma överens om hur han ska ha lillan (otroligt konstigt jag vet) så går vi nu därför dit så får vi råd, förslag och även hjälp.. Jag tyckte det va jätte bra, även fast vi bara har varit på 1 möte så känns det sjukt bra.. Ska dit igen i Februari och prata mera.. Hoppas ju iallafall på det bästa.. Det är ju för lillans skull.. 
Sen att min och J relation är helt sabbad kan man ju inte göra ngt åt..

Annars mår jag hur bra som helst.. Jag har alla mina underbara vänner (älskar er) och min familj, men framför allt så har jag min underbara Youshi !


Mitt lilla hjärta..
Vart skulle jag ta vägen om jag inte hade dig ?
Du förgyller min dag..

Mamma Älskar Dig !


nytt år..

Nu jävlar ska jag aldrig mer bli full igen !
citat Eriqa..
Jaha, då var det ett nytt år igen.. Jag hoppas ju verkligen att 2010 kommer bli mycket bättre än 2009..
Visst fanns det ljusglimtar under året som gått, men det har varit mer ledsamt och sorgligt år..
Men nu är det bara att blicka framåt och hoppas på det bästa !


RSS 2.0