dålig kebab..

Svar till Guggen..
Du har så rätt ;)


I fredagskväll när ja va på jobbet så bestämde jag mig för att jag skulle lyxa till det med en kebabrulle (dom brukar beställa "hem" det när vi jobbar fredagkvällar), men det ångrar jag nu att jag gjorde.. 
När jag kom hem så kände jag att jag hade så fruktansvärt ont i magen.. Dock somnade jag efter många om och men.. Sen efter kanske 2 timmar så vaknade jag, sprang in på toaletten och kräktes som en dåre.. 
FY FAN SÄGER JAG BARA !
För mig så finns det inget som är värre än att kräkas..
Då har jag hellre (ursäkta uttrycket) diarré !
Så lördagen spenderades i min säng.. Det va inte många meter jag rörde mig under hela den dagen..
usch..


Idag då ?
Va och hämtade 3 paket på maxi med mitt lilla hjärta.. Dock blev det att vi fick gå 2 vändor, men vad gör det ? Frisk luft fick vi ju i alla fall ;)
Beställt ett täcke och kuddar till min säng.. Är verkligen super nöjd ! Blev även ett nytt överkast också :)

(Ni som ngn gång har gått i mina trappor kanske kan förstå vilken pers det va att dundra ner, till maxi, hämta 2 paket, gå hem, dundra upp, klä av mig och Y, komma på att vi har glömt ett paket och sedan dundra ner och promenera bort till maxi igen och sedan upp för alla trappor.. Så motion får jag verkligen ;))

Har även beställt 10 st nya böcker.. Är inne i en "läs-period" igen och jag älskar det ! 
Ibland så är det underbart att krypa upp i soffan under en filt med en kopp kaffe och en bra bok..
Jösses vad gammal jag lät helt plötsligt..

Har redan kommit halvvägs i en bok nu.. Än så länge är den väldigt bra.. Eller det lät väldigt knepigt..
Ni som känner mig vet att jag bara läser verklighetsbaserade böcker och dom är ju inte direkt roande !
Men samtidigt som jag läser om allt det där hemska så kan jag inte lägga ifrån mig boken..
Fastnar totalt om man säger så..



På väg till maxi (första vändan)


På väg hem ;)



Man blir trött av att vara ute..




Min böcker som jag har beställt..








SKÄRPNING !

På mig själv alltså.. Hur svårt ska det vara att uppdatera en blogg lite då och då ? Förut satt man framför facebook varje dag och gjorde ingenting.. Men nu när inte jag har den längre (ja det är sant, jag har tagit bort min facebook av många olika själ) så sitter ja alls inte lika mycket framför datorn.. Ja satt en stund igår och la in lite räkningar och spelade kungen.. 



Dock går min spotify som hejsan nu när ja är själv hemma på dagarna innan jobbet.. Det är skönt att poppa runt, dricka kaffe och små pyssla hela tiden.. Inte var dag man gör det..



Va hos en mycket trevlig vän i söndags.. Saknat honom så fruktansvärt mycket.. Han är en av dom bästa ! Dock gjorde vi inte så mycket.. Mest ingenting faktiskt ! Drack kaffe och bara tjötade skit.. 
Gillar !



Annars så tycker ja det här året kunde ha börjat bättre.. Men *peppar peppar* så är det faktiskt ingen som har gjort någon större skandal ÄN ! Som sagt, året har precis bara börjat ;)



En grej som jag tycker är roligt är att jag har fått mindre mage nu :D Inte ställt mig på vågen än, men senast så hade jag gått ner 7 kilo.. Och det är jag jätte nöjd över.. Borde egentligen börja träna, men först ska jag fixa en annan sak ! Tänker inte berätta vad det är riktigt än förens jag har fixat iordning allt som ska göras innan.. Men det kommer det kommer..



Jag har så stora förhoppningar på det här året ! Och jag hoppas verkligen att några av mina planer kommer gå i uppfyllelse..
Får ligga i som en tok !!



Lite onödig information !

Nu ska jag hänga tvätt, dricka mitt kaffe och äta lite innan det är dags att åka till fabriken ;) 



RSS 2.0