varmt.. (29/6-09)

solen..
Egentligen så ska jag väl inte klaga, men JÄVLAR vad varmt det är.. Och det blir ju inte bättre av att det är varmare inomhus än vad det är ute.. Kan ju knappt vara hemma.. Tycker så synd om lillan.. Hon ligger i bara blöja och trosor när vi är inomhus..
Va hos läkaren idag.. Har fått en "böld" på halsen, dom trodde det var körtlarna men dom visste inte säkert eftersom den är ett par centimeter stort.. Så jag lämnade prover, ska ringa dom imorn för svaren.. Hoppas ju på det bästa.. Ont som satan gör det i alla fall..
Va iväg med mammsen förut på Team Sportia och köpte mig en ny bikini.. Den är jätte snygg, eller det tycker i alla fall jag..

Ska lägga mig i soffan och slappa nu.. Blir väl sängen tidigt ikväll..

Simon ringde förut. Dom hade 29grader varmt och så regnade det ;)

Dagens Didiliido: Min nya bikini :)
Dagens Didiliibo: Förbannande "böld"


Bye Bye Äppelpaj..




reflection..

Så gråt ej mera, det ska bli så bra. Kom ta min hand, här finns jag. Jag ger dig skydd nu för allt omkring dig. Och jag finns här gråt ej mer. Ett litet liv, men ändå starkt. Här i min famn så är du trygg och varm. Det finns ett band som adrig brister. Jag finns hos dig så gråt ej mer. För du finns inom mig, ja du finns inom mig. Från denna stund, nu och för evig tid. Du finns inom mig. Mitt hjärtas hemlighet. Du finns inom mig..
Alltid..





Se på mig. Jag kan aldrig bli så perfekt och fin som dom nog vill ha mig. Se på mig, aldrig lär jag mig det där. Jag förstår att jag bara kan vara just den jag är, men det räcker inte här. Vem är det nu jag ser ? Svara nu, för jag ber. Visa mig en spegelbild som kan vara jag. Kunde jag gömma mig i en dröm, glömma mig, spegel ber dig visa nu, visa vem jag är. Spegel ber dig visa nu, visa vem jag är..





trasig.. (27/6-09)

igen..
Här sitter ja nu igen.. Joel har åter igen köpet en ny del till datorn, och det tar ALLTID 5 minuter så är det fixat och klart.. Sen att daorn ALLTID kraschar när han gör detta är en annan femma.. Så nu har vi fått låna Carros datorn eftersom dom åker till Thailand imorn.. Stackare, jag kunde ju ha åkt i deras ställe.. Förstår om dom kommer få "hem-längtan".. *hi hi*

Det är sjukt mycket som har hänt under dom här senaste dagarna också.. Ingen har ju kunnat undgå att Michael Jacksson har dött, bara så där pang boom.. Sen så ska Simon & Carro åka till Thailand, vi ska på bröllop imorn.. Men jag har mest varit med Stina dom senaste dagarna.. Varit ute i Örlen och slappat ockå..

Egentligen så har jag dock ingen aning om vad jag ska skriva.. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna.. Så bli inte förvånade om det dyker upp lite updates då och då..

Dagens Didilidoo: En hel dag ute hos mammsen :)
Dagens Didiliboo: Stressad över det som komma skall..


Bye Bye Äppelpaj..




feber.. (23/6-09)

Kikhosta & Rödahund..
Idag så fick vi sovmorgon till 08:30, och det var verkligen jätte skönt.. Sen gick vi alla 3 upp och drack kaffe och välling.. Efter att vi hade gjort våra morgonrutiner så vandrade vi bort till BVC.. Youshi fick sina första sprutor idag.. Och det var verkligen INTE kul.. Hon började gråta när dom gav henne sprutorna men sen lugnade hon ner sig.. Jag, Joel och lillan gick bort till Henrik-G och satt och njöt i solen och sen när svärmor kom hem så bjöd hon på kaffe.. Då märkte man av att Youshi blev grinigare och grinigare.. Stackars henne.. Så lite och försvarslös..

Vi kom hem 18:00 och då började vi misstänka att hon började på feber.. Barnmorskan sa det att dom kan få lite feber på kvällen, så vi hade förberett oss med alvedon.. Efter mycket skrik, många tårar och lite alvedon så somnade lilla hjärtat 20:00.. Och hon sover fortfarande.. Hon drömmer som hejsan för hon ligger där inne och gråter lite i sömnen, så jag hoppas att hon kommer att sova så gott som möjligt..

Dagens Didilidoo: Det underbara vädret smittar av sig på mitt humör :)
Dagens Didiliboo: Sko-skav


Bye Bye Äppelpaj..




måndag.. (22/6-09)

..hela veckan..
Finns inget att skriva.. Är trött, ledsen, arg och besviken..

Dagens Didilidoo: Mamma kom en stund förut..
Dagens Didiliboo: Varför ska det vara så svårt att förstå ?


Bye Bye Äppelpaj..





Another day.. (21/6-09)

..In Paradise..
Idag har vi faktiskt inte varit på Henrik-G och det var Joels idé att vi skulle stanna hemma.. Jag blev faktiskt jätte glad.. Tvätten var snart klar och vi skulle gå och handla lite mat till oss.. Hade såna planer på att vi skulle packa (det har vi ju faktiskt gjort) och jag tänkte att det skulle vara så skönt att bara få vara själv med min lilla familj.. Men icke.. Det kom besök.. Som vanligt.. Blev faktiskt irriterad, men jag sa ingenting.. Jag tror (eller hoppas) att han förstår varför jag blev det.. Hade det varit trärtom så vet jag att han han blivit grinig.. Men vad ska man göra ? Efter att dom hade gått så började vi att packa i köket.. Det känns skönt.. Helt plötsligt känns det som att vi inte har så mycket kvar nu, fast samtidigt vet jag att det är massor kvar att göra.. Fast det kommer bli lättare att göra allt sen när alla lådor står i källaren.. Låter som om vi inte har så mycket saker, men det har vi faktiskt.. Mest en massa små-saker som vi egentligen inte behöver, men alla dessa saker har vi lagt i speciella lådor.. Pappa och Helene ska kolla ifal dom hittar någonting dom vill ha.. Om inte, så får vi väl skänka det till Gengåvan eller kasta det.. Det återstår att se..

Dagens Didilidoo: Solen har varit framme en massa idag..
Dagens Didiliboo: Hemligt..


Bye Bye Äppelpaj..





Lara Croft (20/6-09)

Mycket spännande..
Just nu sitter min älskling i soffan och små tittar på "Tomb Raider"..
Men jag vet inte om han tycker det är så bra.. Tycker om honom lika mycket för det..
Idag har vi varit i Falköping i princip från morgon till kväll.. Och det var jätte trevligt..
Simon och Natalie kom hit vid 11:30 och så trallade vi ner till stationen vid 12:00 tiden
för att sätta oss på tåget till den stora staden Falköping..
Efter en incident på resecentrum och en 17 minuters tåg-färd så kom vi fram..
Och där möttes vi utav Caroline & Cornelia.. Promenerade hem till dom
och sen har vi ätit god mat och bara varit..
Det har varit jätte trevligt och jag hoppas på att det kommer att ske fler gånger..



Dagens Didilidoo: "Wallander-Skulden" är en sjukt bra film
Dagens Didiliboo: Förbannade regn !



Bye Bye Äppelpaj..




Midsommarafton.. (19/6-09)

Fy faen..
Och regnet det bara öser ner.. Snacka om att det verkligen har varit en SVENSK-MIDSOMMAR idag.. Men vad ska man göra ? Idag så har vi väl inte gjort allt för mycket.. Va på Maxi (Elins Esplanad) och sprang runt lite.. Köpte en tröja på MQ (fick ett present kort där när jag fyllde år) och sen va vi och handlade lite mat till oss.. Sen trallade vi hem till Joels mamma och pappa.. Det blev grillat och sen hade även Anne köpt SILL, TILL MIG ! Hon är bra söt hon.. Dagens största "kors i taket" var att Joels pappa satt med oss idag vid middagen.. Och det händer inte ofta kan jag lova er.. Men får min del gör det inte så mycket.. Tycker om dom lika mycket för det.. Efter att vi hade ätit så blev jag sjukt trött.. Så då fick jag tillåtelse att gå och ta en "efter maten lur" av Joel.. Och den behövdes kände jag.. Har haft så hemska mardrömmar på nätterna, men förut när jag vilade så hade jag nog ingen.. Eller jag kom inte ihåg vad jag egentligen drömde..

Efter att vi hade varit på Henrik-G så gick vi hem, och vi har bara slappat hela kvällen.. Joel lagade mat till oss och så tittade vi på "Wallander - Hämnden".. Den va faktiskt riktigt bra.. Rekomenderas till er där ute..

Ikväll så är alla mina vänner, och dom flesta som jag känner ute och dricker och lever rajtan tajtan.. Hoppas dom har det roligt allesammans.. Ärligt talat så är jag inte avendsjuk.. Jag kommer slippa att ha baksmälla imorn och jag kommer må hur bra som helst.. Och jag har haft en underbar dag (utan alkohol) med mina underbara.. Men jag ljuger om jag säger att jag inte saknar det (ibland) men samtidigt så har jag det underbaraste här hemma som ger mig det lyckorus jag behöver varenda dag.. Hon ger mig en sådan kärlek som ingen annan någonsin har gett mig, och det bästa är att det alltid händer nya saker med henne (nästan) varje dag..
Älskar dig hjärtat !



Dagens Didilidoo: Mina fötter är helt underbara efter gårdagens "behandling"..

Dagens Didiliboo: Hatar att vädret är som det är.. Men vad ska man göra ?






Bye Bye Äppelpaj..

sova ? (18/6-09)

Pedikyr..
Dagen började ju inte direkt allt för jävla bra.. Drömt såna hemska mardrömmar inatt så det inte är klokt ! Tack och lov för att man har varit själv här hemma.. Kan ju lova att jag inte har varit något vidare sällskap överhuvudtaget.. Sovit jätte dåligt inatt pga det.. Youshi har sovit hur bra som helst för övrigt.. Och jag tackar gudarna för att hon har varit så underbar överlag idag.. Annars hade jag nog brutit ihop.. Det är sjukt att drömmar kan påverka en så mycket.. Och speciellt när det är mardrömmar också. Enda sen Youshi föddes är det inte ofta jag kommer ihåg mina drömmar.. I alla fall inte dom bra, men dom dåliga kommer jag ihåg in i dom minsta detaljerna ! Vaknat flera gånger och gråtit.. Sen blir ju inte saken bättre av att Joel inte vill krama mig heller (inte när han sover i alla fall, det har han aldrig gjort). Och bara en sån sak gör att det hela känns ännu värre.. Inatt så hade jag verkligen behövt en kram..
En stor varm och kärleksfull kram ! *suck*
Förut när jag satt i soffan så kom jag på att jag kan ju faktiskt inte bara sitta här och tycka synd om mig själv hela dagen heller.. Så jag försökte vara duktig och gjorde iordning mina fötter lite grann.. Kanske inte det roligaste man kan göra men nu känns det jätte bra.. Men det skulle ju faktiskt inte vara dumt att göra fotvård.. Ska kanske följa med Mukkis och göra detta.. Får se hur det blir nu efter att vi har betalat alla räkningar och beställt allt som ska vara till dopet först.. Sen kan man ju börja tänka efter lite mera.. Fast egentligen så skulle jag hellre vilja göra hårförlägning.. Men det får faktiskt vänta lite..
Gått runt och tänkte på en massa saker som jag egentligen kanske inte borde göra, men jag kan inte låta bli.. Tänker mycket på dopet också. Men nu har alla anmält sig (tack och lov) så nu behöver man inte gå omkring och vara nojig över hur många det är som kommer och inte kommer. Nu ska man bara göra klart det allra sista och sen ska jag banne mig inte göra många knop förens vi flyttar. Tur att man redan har börjat packa lite.. Bara det känns underbart. Hoppas innerligt att morgon dagen och hela helgen blir bra mycket bättre än vad det har varit idag.. Har verkligen kännt mig så värdelös. Vet inte vad det är med mig riktigt. Känns som jag bara skulle kunna lägga mig ner i soffa och gråta. Men samtidigt har jag ingenting att gråta för heller. Känner verkligen bara att det skulle vara så himla skönt att bara få gråta ut allt !


Dagens Didilidoo: Att mitt lilla hjärta alltid för mig på bättre humör..
Dagens Didiliboo: Att alla bagerier ska ha semester-stängt SAMTIDIGT !



Bye Bye Äppelpaj..




Förstår inte hur ni kan med att göra en sån sak ? Jag kan ju förstå att ni är griniga över att ni inte är bjudna men ta och skärp till er för fan ! Ringa runt till alla och fråga ut dom.. TILL OCH MED TILL MINA BRÖDER ! ! Är inte det lite löjligt.. Att man kan sjunka så lågt.. Vi har aldrig varit en familj och kommer säkerligen aldrig att bli heller.. Det enda är att våra föräldrar är tillsammans.. Men sen är det inget mer ! Jag gråter inte för att jag inte får komma hem till er heller ! Eller att jag inte får vara med när ni grillar eller gör något annat "familje-grej" ! Man är väl någorlunda vuxen och om inte annat så har man väl lite vett innanför pann-benet ? Skulle kunna sitta och skriva hur mkt som helst hur arg jag är på er just nu eftersom ni beter er som små-barn.. Och ni har modet att kalla er själva vuxna ? ? Det är ju för fan inte klokt ! En sak som jag undrar mest över är: Om vi nu är en familj, varför vill du då dejta min bror och få honom att flytta hit igen ? Det gör man väl för fan inte om man är familj ! Han mår bra där han är nu, och jag hoppas ju att ni inte kommer att förstöra det liv som han har byggt upp där..
Då kan jag lova att helvetet bryter lös !



En ny.. (17/6-09)

..grej helt enkelt..
Sikken sovmorgon jag tog mig imorses.. Vaknade iof vid 07:00 och gav lillan mat men sen somnade jag om igen. Vanligtvis så brukar jag gå upp runt 08:00-08:30 på dagarna men imorses så vaknade jag 10:55 ! Då va Joel redan vaken och lillan sov fortfarande.. Fast hon vaknade efter 10 minuter och ville ha mat igen så det fick hon gladeligen.. Sen klädde jag på henne och sen ville hon sova igen.. Började då messa med Mukkis och det slutade med att hon ringde mig.. Vi bestämde att hon och Ville skulle komma hit på en kaffe och sedan skulle vi ta en promenad.. Och det gjorde vi efter att Ville hade sovit sin eftermiddagslur, så dom kom hit vid 13:00.. Då fick lilleman mat medans vi drack kaffe.. Sen flummade vi en bra stund här hemma innan lillan vaknade och ville ha mat igen.. Efter att båda barnen hade fått mat så gick vi till OnOff eftersom Mukkis ville kolla på mobiltelefoner, och jag kikade på tvättmaskiner.. Hon hittade ingen mobil men jag hittade en tvättmaskin som jag vill ha.. Ska bara ta med Joel dit någon dag och kolla lite närmare på den.. Sen satte vi oss och fikade lite och va sedan inne en snabb sväng på H&M.. Våran promenad slutade på Henrik-G där vi satte oss i gräset och busade en massa med Ville.. Lillan låg och sov i vagnen.. Sen gick vi hem, eller Mukkis följde mig hit eftersom hennes bil var parkerad här..

Efter en stund så kom Anna.L hit på kaffe och tårta.. Det var sjukt trevligt.. Satt och tjötade en massa skit om allt och ingenting..

Nu har jag precis duschat och funderar på att snart gå och lägga mig.. Imorn har jag ingen aning om vad som kommer att hända.. Mukkis ska kanske komma hit en sväng på förmiddagen efter att dom har varit på BVC.. Vi skulle i alla fall höras imorn..


Dagen Didilidoo: En jätte trevlig dag med både Mukkis och Anna.. Sånt gillar vi :)

Dagens Didiliboo: Att tvättmaskiner ska vara så satans dyra ! Får helt enkelt hoppas på att dom håller länge..



Bye Bye Äppelpaj..

Sikaparken (16/6-09)

Gunga och snurra..
Imorses så kom Simon hit och drack morgon-kaffe med mig.. Efter en stund så vaknade Joel också.. Då gick vi till Norrhallen.. Eller vi gick in på Sko-Rolf först och det slutade med att jag kom hem med 2 par nya skor.. Och dom är gööör-snygga (enligt mitt tycke), sen handlade vi lite grejer och till sist så gick vi till Wienerbageriet och köpte en till tårta..
När klockan blev 15:00 så var Mukkis, Ville, Simon, Nattis, Kikki, Linda och Albin här hos oss.. Hade ett litet kalas för mig.. Så när vi hade drukit kaffe och ätit tårta så gick vi till Sikaparken och lekte som hejsan.. Youshi satt i bär-selen och sov hela tiden medans dom andra sprang runt och lekte och hade hur kul som helst.. Så det har varit en helt perfekt dag (enligt mitt tycke).. Ett jätte stort tack till er för denna underbara dag :)

Lite bilder..






























Bye Bye Äppelpaj..

duktig.. (14/6-09)

Tidig morgon..
Imorses så gick jag upp 05:30 och böjade tvätta.. Så när klockan var 10:30 var jag klar med all tvätt och satt och drack kaffe och väntade på att dom andra 2 skulle vakna.. Men det tog en timme innan dom "började" leva.. Efter att vi alla 3 hade gjort oss iordning så gick vi bort till Henrik-G.. Skulle ha ett litet kalas för mig (fyller år imorgon) men vi firade mig idag istället, eftesom dom jobbar imorgon.. Så nu har jag blivit firad av familjen Asplund :)


Tack för dom fina presenterna :)



Så nu ikväll blir det till att bara slappa med bablov i soffan.. Kanske blir att man tittar på ngn film sen.. Imorn så ska pappa och hans sambo komma och sen ska även mamma (och kanske Anders) komma och gratta mig.. På tisdag så kommer bla Mukkis, Ville, Linda med familj..

På onsdag så ska Anna.L komma och hälsa på oss.. Längtar faktiskt.. Va bra längesedan man träffade henne så det ska bli riktigt roligt..

Borde skriva en lista på vilka som kommer och inte kommer på dopet.. Dom flesta har redan anmält sig så det känns skönt.. Nu ska vi bara gå och beställa tårtor m.m..



Bye Bye Äppelpaj..

Sommarkrysset.. (13/6-09)

Gröna Lund.
Just nu har jag väl inte direkt jätte roligt.. Sitter och tittar på "Sommarkrysset", men funderar starkt på att snart gå och lägga mig.. Ska upp tidigt imorn och tvätta så man kan slappa hela kvällen med älsklingarna.. Annars så har vi haft fin besök utav Surabhi.. Satt och pratade en massa skit..

Får ta och ses snart igen tycker jag..


Neee vet du va.. Nu ska jag gå och duscha och sen nana kudden..



Bye Bye Äppelpaj..

Vi sjunger... (12/6-09)

Jag och Joel är dom som bestämmer över detta ! Vill inte vi så behöver vi inte det.. Inte ska vi behöva få skuldkänslor över det heller ? Dom utav våra vänner som kommer att komma (som vi alltså har bjudit) har en speciel nära relation till oss !
Vi är ingen familj ! Det enda är att våra föräldrar är tillsammans ! Sen att min pappa bryr sig mer om er än om sina egna barn struntar jag fullständigt i.. Jag är så van vid det nu så jag har slutat att gråta och vara förbannad över detta ! Så känns det i för mig !



..om studentens lyckliga dar..
Grattis till er ALLA som har tagit studenten idag.. Hoppas att ni (trots vädret) har och fortsättningsvis kommer att ha en helt underbar dag :)

Nu kom jag och lillan nyss hem ifrån Tibro.. Har varit där och firat min kusin (Camilla) som tog studenten idag.. Va jätte roligt att få träffa (nästan) hela släkten.. Fattades bara 1 moster och 1 morbror så va alla där.. Mamma har ju "bara" 6 syskon så det va en hel del där ändå.. Men oj så kul det var.. Hoppas du får det roligt ikväll Camilla :)





Bye Bye Äppelpaj..

Hipp Hipp.. (11/6-09)

HURRA HURRA HURRA ! !

Grattis Christina på födelsedagen !
Hoppas du har haft en jätte trevlig dag med mycket skratt och kärlek runt omkring dig !



Vad har hänt för roligt annars idag ? Inte allt för mycket kanske.. Simon va här imorses och drack kaffe med mig.. Satt och tjötade en massa skit också.. Jösses sikket folk det finns alltså.. Vi har en granne (en riktig sur-gubbe) och han klagar nog på ALLT ! Och det är nog bara jag och Joel som gör allt fel också.. Ska bli så skönt att flytta snart ! Men då kommer det säkert finnas ngn annan där borta som kommer att klaga på precis allt vi gör.. Men vad ska man göra ?
Nu har jag besök av pappa här också.. Han sitter just nu och tittar på tv.. "Jag ska bara guida lite." Ha ha.. Han är bra söt han.. Badade även lillan förut också.. Sen somnade hon i pappas famn.. Såg så mysigt och fridfullt ut..



Imorn är det studenternas lyckliga dag.. Och då ska jag, mamma och lillan ut till Tibro och fira min kusin.. Men vi kommer inte att vara med på kortegen, hon är ju fortfarande så pass liten (Youshi alltså) och det kommer ju säkerligen vara fullt med folk så vi kommer bara vara med på firandet där hemma istället.. Längtar faktiskt.. Är ju inte så ofta man träffar sin släkt numera..


Köpte även en klänning förut på tradera.. Så nu ska jag bara vänta tills Joel kommer hem så han får visa hur jag ska göra och så.. Fattar ju inte så mycket utav den sidan..

i love it !





Bye Bye Äppelpaj..

snabbis.. (10/6-09)

Skynda Skynda !
Igår så kände jag mig lagom stressad.. Först va vi borta på Maxi (Elins Esplanad) och kikade runt lite.. Åt även mat där.. Sen sprang vi nästan bort till MVC för att hinna med tiden.. Va där på återbesök och det gick jätte bra.. Skönt att man har gjort det nu..

Idag har vi (jag och lillan) haft fin besök av fröken Bajrami.. Va jätte roligt att hon kom hit.. Har ju inte träffat henne på 100 år känns det som.. Så tack för en helt underbart trevlig dag :) Nästa gång får vi ta kaffe hos dig :)







Bye Bye Äppelpaj..

Kalas (8/6-09)

HURRA HURRA HURRA ! !
Idag så har det varit kalas i Hentorp.. Jag åkte dit med Linda.J och hennes Evelina.. Åt lite tårta och tjötade en massa skit.. Va hur trevligt som helst.. Går knappt att beskriva.. Tack för en jätte trevlig dag :)

Tänk att tiden har gått så fort..
För ett år sedan så föddes Max Ville Valentine.. Han har spridit så mycket glädje under det här året som har gått..
Och han är älskad av så många människor.. Och många härliga år kommer det att komma med denna underbara lilla människa och många många fler kommer att älska honom :)
Man kan inget annat göra..
All lycka i världen önskar jag DIG !



Lite bilder på den lille gossen :)


















































Bye Bye Äppelpaj..





Vi bor på landet.. (7/6-09)

Korsberga..
Orkade inte skriva igår när jag kom hem.. Eller mamma körde hem oss så vi va hemma vid 21:00 men hon och Linda.T stannade kvar i ungefär en timme och tjötade lite skit.. Så jag tänkte berätta om min dag (igår) nu..

Vaknade först 06:30 och gav lillan mat och gjorde iordning henne.. Sen gick jag själv upp och började förbereda mig själv inför dagen.. Mamma ringde mig vid 09:00 och sa att hon bara skulle göra sig iordning och sen skulle hon komma och hämta mig. Så vi va ute i Korsberga redan vid 11:30.. Satt och fikade lite hos henne, Smedis och Monica kom även förbi en snabb sväng och sa hej.. Och sen traskade jag bort till familjen Åberg.. Vi tjötade skit, och jag försökte leka med Alwin men han va så blyg.. Han undrade säkert vad det var för stolle som kom dit med sin bebis och härjade.. Efter att Malin och hennes familj hade ätit middag så gick vi ut på en promenad.. Det va verkligen super najs.. Våra barn somnade snällt i sina vagnar och där gick vi.. Då helt plötsligt började det att regna, fast vi va ju i och för sig på vägg tillbaka då, men det var ingen dålig skur som kom.. Efter våran promenad så gick jag hem till mamma och åt mat.. Hamburgare med bröd är aldrig fel ;) Sen gick jag tillbaka till Malin och satt där och tjötade ännu mera skit.. Gick tillbaka till mamma när klockan var 18:00 och va där tills vi åkte hem.. En helt perfekt dag ute i Korsberga (om man bortser ifrån vädret).. Sen var det också lite tråkigt att mamma Eva jobbade..

Tack för en trevlig dag :)
 


älskade mamma och Youshi..





Bye Bye Äppelpaj..

Äntligen hemma.. (5/6-09)

Äppelkrona
Min lilla älskling är stor.. Gick till BVC imorses för att väga och mäta henne, och nu väger hon 5480 och är 60.5 cm lång.. Stora tjejen nu.. Efter att vi hade varit på BVC så gick vi till Maxi (Elins Esplanad) och köpte först en present till Ville som fyller 1år på måndag.. Sen efter en stund kom även Mukkis och Ville.. Vi smög omkring i affärerna där och sen satte vi oss och åt lite mat och drack kaffe.. Kollade lite till och sen kom Kikki och då gick vi ännu mer.. Efter en stund så satte vi oss ner igen och fikade.. Youshi va lite hungrig så det var väl mest därför.. När vi satt och fikade såg vi världens idiotiska människa (enligt vårat tycke) och sen började två finska tanter prata med oss.. Dom va jätte söta :) Sen började vi alla tralla åt vart sitt håll..
När jag och lillan kom hem så slappade vi först en stund och sen badade hon.. Alltid lika mysigt.. Sen efter att hon hade ätit så la jag henne i sängen och sa god natt och gjorde precis allting som vi brukar göra när det är dags att sova.. Efter en liten stund så gick jag in för att titta till henne.. Men hon sov inte.. Skrattade som vanligt..


Så nu har vi varit uppe en liten stund till och nu ligger hon åter igen i sin säng.. Tror hon sover.. Har inte kollat ännu..

Imorn så åker vi till Korsberga tidigt på förmiddagen och stannar hela dagen.. Ska träffa Malin.. Kommer bli sjukt kul eftersom det var ett tag sen vi träffades..

Ska in i duschen nu och sen blir det sängen..



Bye Bye Äppelpaj..

regnar.. (4/6-09)

Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder..
Idag så har jag försökt vara lika duktig som jag var igår, och med handen på hjlrtat så har jag faktiskt lyckats ganska bra. Nu är det 6 lådor packade och 2 tomma gaderober.. I och för sig så står alla lådor i den ena gaderoben och den tredje hänger våra jackor och där står även våra skor, så den tänker jag faktiskt struna i än så länge.. Efter att jag hade packat och tömt gaderoberna så låg jag i sängen med älsklingen och pratade.. Hon är så fruktansvärt SÖT ! Låg där och skrattade, log och pratade.. Mitt hjärta smälter varje gång jag tittar på henne och hon ler mot mig och hennes ögon glittrat som två små stjärnor. Det finns inget vackrare.. Att man kan älska en människa så här mycket trodde jag inte var möjligt ! Men hon är ju inte gammal så hon blir lätt trött, så när hon somnade så började jag städa här hemma.. Efter att jag var klar med städningen så började jag laga mat, det blev Köttfärsrulle.. Hoppas Joel inte har ätit på jobbet nu när jag har gjort en romantisk middag till honom (hi hi)..
Mamma va här i morses också. Hennes klänning som jag beställde kom igår så imorses när hon var här så provade hon den.. Satt som en smäck, och va glad hon blev.. Det värmde att se henne stå här framför spegeln och beundra sig själv. Inte så ofta man ser henne göra detta.. Så den kommer hon nog att använda flitigt..
Idag så firar min mamma och hennes sambo Anders 10 år ! Tänk va tiden går fort, dom har redan varit tillsammans i 10 år. Det är väldigt lång tid.. Dom är så söta mot varandra.. Imellanåt så beter dom sig som om dom vore 14 år och nykära.. Springer omkring och fnittrar och ger varandra små pussar.. Hoppas att en själv är lika lycklig som dom när man är äldre..

Nu ska jag slänga mig i soffan och slappa resten av kvällen.. Imorn ska jag och lillan till BVC för att mäta och väga henne.. Springa en snabbis till Maxi (Elins Esplanad) också.. Ska ut till Korsberga på lördag och vara med mamma hela dagen.. Vet att Malin, Sebastian och deras lille Alwin är där.. Tänkte hälsa på dom en sväng också om dom orkar med oss.. Hoppas det.. Vore roligt att få träffa dom alla 3 nu när dom är här och hälsar på.. Händer ju inte så ofta längre..


Och Eriqa, du behöver inte vara nervös.. Det kommer att gå skit bra för dig.. Jag tror på dig vännen :)



Bye Bye Äppelpaj..

försökt.. (3/6-09)

Börjat..
Igår så va ju vi och hjälpte pappa med datorn, sen efter det så åkte vi till ÖB och köpte flytt-lådor.. Så idag har jag varit lite duktig och börjat packa inför flytten.. Nu är 4 lådor klara.. Känns väldigt skönt faktiskt.. Då kan man få undan allt och bara ha det nödvändigaste kvar uppe.. Blir lättare med städningen då..

Annars har jag inte gjort någonting.. Varit hemma, packat, spelat lite Guitar Hero och så va självklart pappa här en stund..

För ett tag sen skrev jag ju att jag hade beställt en klänning till min mamma som mors-dag present.. Den kom idag ! Va och hämtade den förut, så imorn så ska mamma komma hit en sväng.. Vill att hon ska prova den så att vi vet att den passar, annars får vi skicka tillbaka den och be om en mindre eller större storlek..

Nu ska jag surfa runt här lite och sen gå och lägga mig.. Ska fortsätta packa imorn..



Bye Bye Äppelpaj..

paket.. (3/6-09)

För bra ?
Igår så kom min present, eller min försenade morsdag present.. Guitar Hero Metallica.. Och jösses va roligt det va.. Satt och spelade som hejsan igår..
Tack Joel


Idag så ska jag inte göra någonting.. Förutom att rensa ur våra gaderober och börja packa lite smått.. Sen ska jag städa också..



Bye Bye Äppelpaj..

Simsjön.. (1/6-09)

Varmt som faen !
Idag var det egentligen meningen att jag skulle ha träffat Lindha.B för en fika på Rådhuset, men eftersom det var bara 26 grader i skuggan så sket vi det.. Ville inte sitta där med lilan i vagnen eftersom det är sol precis hela tiden där.. Så vi tog en promenad ner till Östermalm och hälsade på Linda.J istället.. Hade hur trevligt som helst.. Satt och tjötade skit och sen gick vi och hämtade barnen ifrån fritids.. Efter att vi hade kommit hem igen och slappat en stund så åkte vi upp till Simsjön och hälsade på Catrine i hennes sommarstuga.. Vi skulle egentligen ha grillat korv men vi fick inte igång grillen (gasol-grill) det var något med packningen, så det fick bli stekt korv med bröd istället :)

Så vi har varit ute i princip hela dagen.. Eller mest i skuggan ;)

Imorn blir det att åka ut till Skultorp.. Joel skulle hjälpa pappa, det var något med datorn.. *suck*



Sötaste Albin :)



Bye Bye Äppelpaj..

morsdag ( 31/5-09)

Hoppsan..
Ja ja, jag vet att det egentligen är den 1a Juni men det struntar jag i.. Ska ju skriva om gårdagen :)

Först var vi på Henrik-G och grillade och hade det trevligt..
Sen åkte vi till Korsberga och åt tårta och hade det trevligt..


Tack Mukkis för det fina kortet och den fina blomman :)





Bye Bye Äppelpaj..

RSS 2.0